• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

14:10

MESIJEVIM MUKAMA DOŠAO JE KRAJ! Nestvarno, slobodan je kao ptica na grani!

Fudbal

MESIJEVIM MUKAMA DOŠAO JE KRAJ! Nestvarno, slobodan je kao ptica na grani!

Podeli vest

Za mnoge jedan od najboljih fudbalera današnjice i as Barselone, Lionel Mesi, od danas može da pregovara sa drugim klubovima o transferu u letnjem prelaznom roku

Šest meseci pre isteka ugovora sa katalonskm klubom Lionel Mesi napokon može da razmišlja o promeni sredine, što željno iščekuje već duži period!

Zimski prelazni rok počinje ovog vikenda širom Evrope, a u Španiji u ponedeljak i ceo svet je nestrpljiv da vidi šta će biti odluka jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Mesi je letos tražio od uprave kluba da ga pusti, ali se tadašnji predsednik pozvao na klauzulu u ugovoru, pa je Argentinac vidno nesrećan i nezadovoljan ostao u klubu jer nije želeo da ide na sud.

Foto: reuters

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe 1. jula

Mediji su spekulisali da bi Mesi mogao da predje u Mančester siti, gde bi ponovo saradjivao sa trenerom Pepom Gvardolom, ali da je ozbiljan konkurent i Pari Sen Žermen, koji, ruku na srce ima sredstava da velikim ugovorom ubedi 33-godišnjeg Argentinca da predje na Park prinčeva. 

Mesi je trenutno najplaćeniji fudbaler sveta sa 8,3 miliona evra, ispred Kristijana Ronalda iz Juventusa (4,5 miliona evra mesečno) i Nejmara iz Pari Sen Žermena, koji ima oko tri miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija