• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

17:24

BUNDESLIGA! Hofenhajm se RASPAO! Ajntraht priredio veliko iznenađenje! /VIDEO/

Fudbal

BUNDESLIGA! Hofenhajm se RASPAO! Ajntraht priredio veliko iznenađenje! /VIDEO/

Podeli vest

Posle 14 dana pauze nastavljena je i Bundesliga, a prvo kolo u novoj 2021. godini donelo je neka iznenađenja! Bajer Leverkuzen je poražen u Frankfurtu, dok je Hofenhajm pregažen na svom terenu

Ajntraht je naneo drugi vezani poraz Bajer Leverkuzenu pošto su u Frankfurtu bili bolji sa 2:1 (1:1). Povele su "aspirindžije" preko Amirija u 10. minutu, ali je Armin Junes u 22. poravnao rezultat. Utakmicu je rešila velika greška Tapsobe koji je u 54. minutu postigao autogol. 

Borusija Mehengladbah prekinula je seriju od četiri meča bez pobede pošto su savladali Arminiju Bielfild sa 0:1 (0:0). "Zebre" je do prednosti doveo Bril Embolo u 58. minutu susreta. 

Apsolutni hit dosadašnjeg dela prvenstva Union Berlin nastavlja da oduševljava fudbalske sladokusce pošto su danas na "Veserštadionu" u Bremenu savladali Verder sa 2:0 (2:0). Poveli su gosti iz prestonice preko Bekera u 12. minutu, a prednost gostiju duplirao je Avoniji u 28. 

Fudbaleri Frajburga slavili su u Zinshajmu protiv Hofenhajma sa 3:1 (3:0). Poveli su gosti preko Santamarije u 7. minutu, prednost je duplirao Grifo sa bele tačke, a totalni prodolom do poluvremena potvrdio je Kasim autogolom u 42. minutu. Na startu drugog poluvremena Bebu je u 58. uspeo da smanj zaostatak svog tima, ali Hof nije uspeo da režira kompletan preokret. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Bundesliga 14. kolo:

Subota:
Arminija - Borusija Mehengladbah 0:1 (0:0)
/Embolo 58/

Ajntraht - Bajer Leverkuzen 2:1 (1:1)
/Junes 22, Tapsoba 54ag - Amiri 10/

Keln - Augsburg 0:1 (0:0)
/Iago 77/

Hofenhajm - Frajburg 1:3 (0:3)
/Bebu 58 - Santamaria 7, Girfo 34, Kasim 42ag/

Verder Bremen - Union Berlin 0:2 (0:2)
/Beker 12, Avoniji 28/

Herta - Šalke 18:30

Štutgart - RB Lajpcig 20:30

Nedelja:
Borusija Dortmund - Volfsburg 15:30

Bajern - Majnc 18:00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija