• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

14:48

SENT ETJEN NAJURIO GOLMANA! Nedisciplina ga skupo koštala!

Fudbal

SENT ETJEN NAJURIO GOLMANA! Nedisciplina ga skupo koštala!

Podeli vest

Nedisciplina i ispadi koje je pravio minulih godina, došli su glave čuvaru mreže Sent Etjena, Stefana Rufijea, pa mu je francuski klub uručio otkaz

U zvaničnom saopštenju desetostrukog prvaka Francuske nisu navedeni konkretni razlozi zašto Stefan Rufije nije više deo kluba, ali je sada svima jasan odnos na relaciji golman – uprava.

- Posle disciplinskog postupka protiv igrača, Sent Etjen je rešio da raskine ugovor sa Stefanom Rufijeom, koji je važio do juna 2021. Kajemo se što smo doneli ovakvu odluku, međutim, golman je taj koji je svojim postupcima podrivao instituciju kluba.

Foto: reuters

Odzvonilo mu u Sent Entjenu... Stefan Rufije

Podsetimo, Rufije je nosio i kapitensku traku, branio 383 puta za Zelene i  jedini je golman u istoriji kluba koji je skupio više utakmica od legendarnog Ivana Ćurkovića (303).

Trener Klod Puel je, očigledno nezadovoljan izdanjima Rufijea, prednost na susretu sa Remsom dao Žesiju Mulinu. Tad Rufije nije bio ni u protokolu. Pobesneo je, prema navodima L'Ekipa, i posredstvom menadžera tražio da mu se status poboljša.

Na klubu nisu hteli ni da čuju. Već tad su pokrenuli proces protiv golmana angažovanog 2011. iz Monaka.

Rufije se unervozio i počeo da remeti atmosferu ispadima. U julu je kažnjen šestodnevnom zabranom dolaska na treninge, jer je sa terena otišao pre nego što je bilo gotov.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija