• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

12:15

TEŠKE REČI, JOVIĆ OPET NA UDARU ŠPANACA! Totalno su ga otpisali!

Fudbal

TEŠKE REČI, JOVIĆ OPET NA UDARU ŠPANACA! Totalno su ga otpisali!

Podeli vest

Španska Marka ponovo se bavila Lukom Joviće, koji je godinu i po dana u Real Madridu, a nije uspeo da se izbori za mesto u timu

Po njihovim rečima, Jović je 2020. godinu počeo kao prvi, a završava kao treći napadač Madriđana, iako svi znamo da mesto u startnoj postavi nikada nije u potpunosti dobio.

Španski mediji podsećaju na Superkup Španije, koji se igrao na početku prethodne godine, u neobičnom terminu. Tada je Luka Jović bio starter, pošto je Karim Benzema bio povređen, a Zidan je hteo da ga odmara za bitnije mečeve u nastavku sezone.

Ipak, tu ulogu startera Jović je retko ponavljao. Malu šansu je dobio protiv Šahtjora na početku Lige šampiona, kada je Real Madrid igrao sa kombinovanim timom i izgubio u Madridu, a srpski napadač zamenjen posle manje od sat vremena igre.

Kraj godine dočekao je na kraju klupe za rezerve. U poslednjim mečevima je Marijano Dijaz dobijao šansu pre njega, a u tekućoj sezoni ima i više odigranih minuta od Jovića. Poslednji meč na kom je igrao srpski napadač bio je još početkom novembra.

Foto: Instagram/Luka Jović

Luka Jović

Tokom 2020. godine Real Madrid je odigrao 50 mečeva, a Luka Jović  je igrao na samo 18 susreta i to jako retko kao starter. Mada, ne treba zaboraviti da je bio povređen, oa  dve pauze zbog karantina i koronavirusa, ali bilo je i trenutaka kada ga Zidan jednostavno nije konstatovao na klupi za rezerve.

Zidan je nedavno izjavio da računa na sve igrače koje ima i da ne planira januarske odlaske svojih fudbalera, ali situacija za nekadašnjeg napadača Zvezde ne može da b ude gora.

Mesecima se spekuliše o odlasku, pominju se Milan, Mančester junajted, Napoli, Borusija Dortmund, Čelsi, Roma, pa i povratak u Ajntraht.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija