• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

13:55

HOROR! Korona u Milanu na dan derbija sa Juventusom!

Fudbal

HOROR! Korona u Milanu na dan derbija sa Juventusom!

Podeli vest

Kakav haos zbog korone pred derbi Serije A između Milana i Juventusa (20.45)

Prvo su zaražene fudbalere imali crno-beli, kojima su lokalne vlasti zapretile da neće moći da napuste grad, ukoliko bude ustanovljeno još pozitivnih testova. Međutim, ispostavilo se da su samo Huan Kvadrado i Aleks Sandro zaraženi, pa su crno-beli dobili dozvolu da otputuju na meč.

Foto: Tanjug/AP

 

Sada problem ima Milan, pošto će nakon Zlatana Ibrahimovića duel sa Juveom propustiti Ante Rebić i Rade Krunić, koji su dobili pozitivan test na koronavirus. Pored njih, u ekipi neće biti Ismael Benaser, a ništa neće biti ni od Matea Gabije, Sandra Tonalija i Aleksa Salemakersa, koji su ili povređeni ili suspendovani. Rosoneri su se javnosti obratili putem saopštenja.

- Milan saopštava da su Ante Rebić i Rade Krunić pozitivni na koronavirus, nakon testa koji je obavljen juče pred duel sa Juventusom. Igrači su asimptomatični, ali će ostati u izolaciji do narednog tesitranja koje će biti obavljeno u toku današnjeg dana. Zdravstveni organi su obavešteni, a svi ostali fudbaleri su potom ponovo testirani i dobili su negativne rezultate –poručili su iz Milana

Milan trenutno drži prvu poziciju na tabeli sa 37 poena, jednim više od gradskog rivala Intera. Juventus je tek na petom mestu sa 27 bodova, ali uz meč manje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija