• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

19:43

TRESE SE ITALIJA, MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS! Neću da držim jezik za zubima!

Fudbal

TRESE SE ITALIJA, MIHAJLOVIĆ BESAN KAO RIS! Neću da držim jezik za zubima!

Podeli vest

Trener fudbalera Bolonje, Siniša Mihajlović, je bio zadovoljan igrom svoje ekipe u remiju sa Udinezeom (2:2), ali je bio ogorčen na suđenje

Italijanskoj Bolonji je remi sa Udinezeom bio peti u sezoni, ali je malo falilo da tim Siniše Mihajlovića dođe i do sva tri boda. Mihini izabranici su gol za 2:2 primili u nadoknadi vremena.

To bi svakako bio veliki uspeh, s obzirom na to da su gotovo celo drugo poluvreme igrali sa desetoricom zbog isključenja Šveđanina Matijasa Svanberga.

-Dok smo bili sa 11 na terenu, nije bilo igre, da smo ostali kompletni, pobedili bismo. Kada smo ostali sa desetoricom, ovo što se desilo bilo je logično. Nervira me jer je gol postignut u nadoknadi vremena. I ono što mi se nije svidelo je suđenje. Imamo najviše kartona u Evropi, čak iako Siniša Mihajlović nije u timu, nego deca. Njihovog igrača nisu isključili iako je bio sličan prekršaj kao i naš. Moram da kažem, ne mogu da držim jezik za zubima. Lakše je upozoriti 20-godišnjeg Svanberga nego De Pola- kaže Mihajlović.

Foto: Reuters

Neće da ćuti o suđenju... Siniša Mihajlović

Dodaje da mu je žao igrača koji su ostali bez trijumfa.

- Žao mi je momaka, zaslužili su pobedu. Igrali su dobro, nism mnogo rizikovali. Da su dali gol ranije, u redu, ali ovako ostaje gorak ukus u našim ustima. Držali smo se dobro sve do kraja, ostaje žal za pobedom.

Ovo je bio peti uzastopni remi Mihajlovićeve ekipe.

- Nije dovoljno dobro vama novinarima, nije ni meni. Do desetog kola nismo imali nijedan remi, sad ih je pet. Nadamo se da ćemo pobediti sledeći put. Imamo mnogo povreda, plus kartoni, stalno smo u minusu. Ipak, oni koji su na terenu, daju sve od sebe", dodao je srpski trener.

Kao i uvek, nije ostao nedorečen na dešavanja...

- Uvek kažem ono što mislim. Kada nije u redu, kažem to. Ljudi iz kluba će videti šta treba da se uradi. Ne mogu da prihvatim da je svaki prekršaj za žuti karton, celog prvenstva nam sude tako- zaključio je Mihajlović.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija