• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

23:09

KADA IGRA MESI, BARSA POBEĐUJE! Sedma utakmica bez poraza za Katalonce! /VIDEO/

Fudbal

KADA IGRA MESI, BARSA POBEĐUJE! Sedma utakmica bez poraza za Katalonce! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Barselone slavili su na teškom gostovanju u Bilbau protiv Atletika sa 3:2 (2:1) u okviru zaostalog meča drugog kola španske Primere

Da se ovaj meč igrao kada je bilo planirano pitanje je da li bi Barselona uspela da slavi protiv Atletika. Ipak, koronavirus je želeo da se igra u januar i to baš kada su Katalonci počeli da beleže sve bolje rezultate, a kada je klub iz Baskije ostao bez trenera. Na kraju je četa Ronalda Kumana slavila sa 3:2 (2:1) i tako došla na treće mesto na tabeli! 

Foto: Tanjug/AP

Igrao je Mesi, igrala je Barselona! Jednostavno je kada argentinski majstor ima svoj dan ove sezone ima ga i Barsa, a da nas je bilo tako! Ipak, poveli su Baskijci preko Injakija Vilijamsa već u trećem minutu susreta. 

Uspeo je Pedri deset minuta kasnije da poravna rezultat, a Leo Mesi je u 38. minutu meča doveo Barselonu u vođstvo! 

Razigrao se Mesi u drugom delu susreta, pa je u 62. postigao i drugi gol. Delovalo je da je sve rešeno, alo umalo da Barsa "napravi od gotovog veresijU" pošto je Muniain u 90. minutu pogodio za 3:2 i odveo meč u neizvesnu završnicu. 

Ipak, nije uspeo Bilbao da izvuče nerešno na debiju Marselinja na klupi kluba iz Baskije, dok je Barselona zabeležila i sedmi meč bez poraza u svim takmičenjima! 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija