• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

14:36

JOVIĆEVOM SAIGRAČU PRETI ZATVOR! Benzema u ozbiljno problemu zbog ucene!

Fudbal

JOVIĆEVOM SAIGRAČU PRETI ZATVOR! Benzema u ozbiljno problemu zbog ucene!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema je u ozbiljnom problemu pošto će završiti na sudu

Tužilac suda u Versaju potvrdio je da će Benzemi biti suđeno za ucenu Matjea Valbuene, nekadašnjeg kolege iz reprezentacije Francuske, a u vezi slučaja  od novembra 2015. 

Benzemi preti zatvor

Benzema i Valbueana su se našli u centru se.. skandala. Podsećanja radi, centarfor je ucenjivao vezistu snimkom seks... čina. Benzema je potom uhapšen, pa pušten, u međuvremenu je priznao krivicu, izvinio se Valbueni, što možda može da mu bude olakšavajuća okolnost na sudu, ali će svakako morati da se pojavi na ročištu.

- Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i nepravedno surova. Nemam šta da mu zamerim u ovom slučaju - rekao je Benzemin advokat Silvijan Kormije.

Foto: tanjug/ap photo

Karim Beznema bi mogao da završi iza rešetaka

Francuski zakoni predviđaju maksimalnu kaznu do pet godina za čin iznude novca. Ranije se inače pominjalo da je Benzema, zajedno sa još četiri osobe, navodno zahtevao od Valbuene isplatu između 50.000 i 100.000 evra kako sporni snimak ne bi dospeo u javnost. Osim Benzeme, objavljeno je da će se za ucenu suditi još četvorici lica, umešanim u ovaj slučaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija