• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2021

18:43

VALJA SE U SNEGU U SRED MADRIDA I PRISEĆA SRBIJEI! HIT! Snimak fudbalera Atletika nasmejao mnoge! /VIDEO/

Fudbal

VALJA SE U SNEGU U SRED MADRIDA I PRISEĆA SRBIJEI! HIT! Snimak fudbalera Atletika nasmejao mnoge! /VIDEO/

Podeli vest

Velike snežne padavine iznenadile su čitavu Španiju koja se ovih dana nalazi u haosu, a srpski fudbaler Ivan Šaponjić, iskoristio je snežno vreme za zimske čarolije

Neočekivane vremenske nepogode u Madridu uzrokovale su da ekipa Real Madrida ne bude u mogućnosti da poleti na gostovanje u Pamplonu, ali su dovele i do otkazivanja jednog meča.

Atletiko Madrid će u drugom terminu morati da ugosti Atletik Bilbao, pošto je La Liga donela odluku da taj meč bude otkazan. Razlog je sneg i vremenske neprilike, a situaciju je iskoristio igrač Atletiko Madrida, Ivan Šaponjić i poput deteta se zabavljao na snežnom prekrivaču.

Srpski internacionalac je na društvenim mrežama podelio snimak kako provodi vreme na slobodan dan. On je rešio da se oproba  u svom dvorištu, a potom je nasmejao pratioce, posebno iz Srbije. 

 

 

- Nema utakmice... Dakle trening kod kuće. Da ste odrastali u Novoj Varoši u Srbiji, ovo bi vam bio normalan teren- napisao je Šaponjić na svom Instagram profilu uz priloženi video.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija