• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2021

16:34

SUŠTINA FUDBALA! Marin igra OSMU ligu i prodao je 15.000 virtuelnih KARATA! /FOTO/

Fudbal

SUŠTINA FUDBALA! Marin igra OSMU ligu i prodao je 15.000 virtuelnih KARATA! /FOTO/

Podeli vest

Nedelja 10. januar je dan koji će zlatnim slovima biti upisan u istoriju Marina, malenog kluba koji u 18 časova dočekuje Totenhem u okviru 3. kola FA Kupa

Pored toga što će klub iz engleske osme lige dočekati Premijerligaša, dokaz da se na "ostrvu" čuva fudbal je i informacija da je klub prodao 15.000 virtuelnih ulaznica od kojih svaka vredi po 11 evra. 

 

 

Kao razlog svega je koronavirus! Poznato je da klubovi u nižim rangovima najčešće žive od prodaje karata, a kako je sada situacija sa pandemijom takva da gledalaca nema, navijači su ipak rešili da pomognu klubu. 

Marin je zbog toga što su stadioni "pod ključem" izgubio 120.000 evra, a potom i 22.000 zbog odustajanja sponzora, te će ova pomož navijača biti od ogromne važnosti za klub!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija