• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

16:48

PROCURILO! Ovo su svi detalji dogovora Ajntrahta i Reala oko pozajmice Jovića

Fudbal

PROCURILO! Ovo su svi detalji dogovora Ajntrahta i Reala oko pozajmice Jovića

Podeli vest

Čeka se još samo da Luka Jović prođe medicinske preglede u Frankfurtu, ali je priča oko njegove pozajmice u Ajtrahtu iz Reala završena

Srpski napadač će do kraja sezone nastupati za Ajntraht kao pozajmljeni igrač Reala, a koliko je dobro prošao tim iz Frankfurta, objavio je dobro obavešteni nemački "Bild".

Naime, Ajntraht neće platiti nijedan evro za Jovićevu pozajmicu, a što se plate tiče i tu je Real "nadrljao".

Do kraja sezone će Ajntraht Luki isplaćivati samo 20 odsto plate, dok će preostalih 80 procenata i dalje morati da mu daje "kraljevski klub".

Foto: Starsportphoto

Luka Jović u dresu reprezentacije Srbije slavi gol

Jeste se Real malo rasteretio, ali i dalje će ih Jović koštati kao "Svetog Petra kajgana", jer je poznato da je jedan od najplaćenijih igrača Madriđana.

Navodno, za Jovića su bili zainteresovani razni klubovi iz Engleske i Italije koji su Realu nudili mnogo bolje uslove, ali je on isključivo želeo da se vrati u klub u kom je igrao najbolji fudbal u životu.

Inače, na kraju sezone će se Jović vratiti u Madrid, pošto ne postoji opcija o otkupu, mada je pitanje da li će se i tada zadržati na "Bernabeuu" pošto ga u Realu sve manje cene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kazaz

pre 3 godine

Jedan od mnogih koga cete vi novinari unistiti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija