• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

07:22

MRZE GA ROĐENA DECA! Bivšeg trenera Zvezde javno ispljuvali sinovi!

Fudbal

MRZE GA ROĐENA DECA! Bivšeg trenera Zvezde javno ispljuvali sinovi!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Intera i trener Crvene zvezde, Valter Zenga poslednjih dana je u žiži interesovanja u Italiji.

Razlog nije sportski, već privatni, pošto je legendarni golman Valter Zenga upao u žestoke verbalne sukobe sa svojim sinovima i to preko medija.

SIn Valtera Zenge, Andrea u VIP Velikom bratu govorio je izuzetno loše o svom ocu, a svemu se pridružio i njegov brat Nikolo. 

- Nemam ništa od njega, ništa. Želeo bih sve da vam kažem u najsitnijim detaljima, međutim, njih ne mogu da kažem. Ali, ja od njega nemam ništa. U važnim trenucima mog života, nije bio tamo. Stariji brat je posebno patio zbog odsustva oca. Ako bi hteo da se vrati, prvo mora da ode kod mog brata, jer znam kroz šta je prošao - pričao je Andrea.

Drugi sin legendarnog golmana Intera, Nikolo Zenga, takođe nije imao lepe reči za svog oca. 

 

 

- Nikada nije bio u našem životu.Da li sam ga tražio. Uvek sam bio taj koji je pokušavao da ima kontakt s njim. Andrea je odlučio da mu to nije potrebno jer je imao mene i mamu. Često sam ga godinama tražio, a on je ponekad odgovorio, ponekad ne. Ali uvek sam se osećao nepoželjno. Sa dvadeset godina sam mu napisao pismo, ali odgovorio je na svoj način, nisam uspeo u onome što sam želeo. Rekao sam mu o svojoj patnji, ali svako pravi svoje izbore, niko ga nikada nije krivio.

- Mislim da je, kada smo se rodili, bio na vrhuncu karijere i nije imao očinski instinkt kakav sada ima sa drugom decom. Ne znam zašto bi bio besan na nas? Ne pada mi ništa na pamet. Mama nas je uvek gurala ka njemu. Blokirao me je na Instagramu pre godinu dana, ne znam zašto je to uradio, nisam imao šansu.

NIje nekadašnji trener Crvene zvezde ostao imun na reči svojih sinova te im je istom merom odgovorio. 

Foto: Starsportphoto

 

- O mom životu možete da govorite samo ako uzmete sebe kao primer. A kada sebe uzmete kao primer, shvatićete da ne želite da pričate o meni - rekao je Zenga. 

Ni tu nije bio kraj porodične rasprave, pošto je sin Nikolo odgovorio svom ocu. 

- Uvek je davao i ovaj odgovor, krijući se iza ovih rečenica. Oduvek sam to doživljavao kao nešto zbog čega ne želim da ulazim u sukob. Misli da je pravio korak zato što bi nas jednom godišnje pozvao u Dubai i mislio da je tako uradio "domaći zadatak". Išao sam avionom za razliku od Andree, ali veza je i dalje ista. Nisam zatvorio vrata, ali ako u 30 godina nikada niste uspeli da se probijete kroz njih... - završio je Nikolo Zenga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija