• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

22:28

JOVIĆ BLISTA OD SREĆE! AJNTRAHT MI JE U SRCU! Evo šta Srbin kaže o Realu!

Fudbal

JOVIĆ BLISTA OD SREĆE! AJNTRAHT MI JE U SRCU! Evo šta Srbin kaže o Realu!

Podeli vest

Luka Jović, srpski reprezentativac i igrač Reala na pozamici u Ajntrahtu, otvorio je dušu nakon dolaska u stari klub

Luka Jović, igrač Real Madrida,  vratio se posle godinu i po dana u Nemačku, na mesto na kojem je odigrao najbolju sezonu u životu! On će narednih pola godine biti na pozamici u Ajntrahtu.

Podsetimo, tada je takmičarsku 2018/19 u Bundesligi okončao sa 17 postignutih i šest nameštenih golova.

Posle promocije u novom - starom klubu, reprezentativac Srbije je sa novinarima podelio razlog povratka i sumirao utiske iz Madrida!

- Osećam se fenomenalno i presrećan sam zbog povratka u Ajntraht, klub koji mi je mnogo dao. Biće mi čast da nosim dres ovog kluba u narednim mesecima. Razlog za povratak je jednostavan, Ajntraht mi je u srcu. Uspostavio sam posebnu vezu za ovim klubom i mislim da sam se odlučio za pravi potez. Iskreno, otkako sam otišao nedostajalo mi je dosta toga. Daću sve od sebe da pomognem timu-objasnio je momak kojeg je Real platio 60 miliona evra.

Zinedin Zidan mu nije dao dovoljnu minutažu, ali prema njegovim rečima period od godinu i po dana u prestonici Španije nije uzalud protraćen.

Foto: Ajntraht Franfurt

Jović je spreman da dokaže koliko vredi

- U Madridu sam bez ikakve sumnje sazreo i evoluirao kao igrač. Morate imati u vidu da nisam nastupao konstantno u vremenskom periodu od godinu i po dana i da će mi biti potrebno vreme da se vratim na pravi kolosek. U Realu sam imao priliku da treniram rame uz rame sa nekima od najboljih fudbalera Sveta i optimističan sam kada razmišljam o povratku u Madrid. Siguran sam da će sve doći na svoje mesto.

U  špicu Jović nema više Sebastijana Alea, ni Ante Rebića, ali ima i dalje saigrača iz reprezentacije Filipa Kostića. 

- Jasno je da sam održao komunikaciju sa nekolicinom igrača ovde u Frankfurtu. Imam osećaj da im je drago što sam se vratio. Motivacija mi je nepormenjena u odnosu na prvi dan kada sam obukao dres Orlova. U isto vreme, pokišaću da zaboravim prethodni period, da krenem od nule i pomognem timu na putu ka ostvarenju ciljeva. Prava je šteta što navijači neće moći da budu na stadionu. Bilo kako bilo, uveravam ih da ću se stoprocentno predati ekipi kao što sam uvek činio- zaključio je Jović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija