• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

10:24 >> 15:31

TRANSFERI UŽIVO /16. JANUAR/! Zvezda daje milion za pojačanje! Vajnaldum ide iz Liverpula u Barsu, Miha dobio pojačanje....

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /16. JANUAR/! Zvezda daje milion za pojačanje! Vajnaldum ide iz Liverpula u Barsu, Miha dobio pojačanje....

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

Laku noć, to bi bilo sve za danas!

23:51 - Deni Rouz levi bek Totenhema je odbio da se preseli u Vest Bromvič Albion. 30-godišnji fudbaler karijeru želi da nastavi u Španiji ili Nemačkoj, a ne u klubu koji se bori za opstanak!

23:12 - Milan je zainteresovan za vezistu Bolonje. Šveđanin je oduševio igrama pod palicom Siniše Mihajlovića, pa je skrenuo pažnju Rosonera.

22:54 - Matija Zakanji je oduševio ove sezone partijama u dresu Verone, a Napoli bi da pobedi konkurenciju. Rešili su da ga angažuju, pa su spremni da ga otkupe već u januaru, ali i da ga ostave u Veroni do kraja sezone.

22:15 - Olimpik iz Marseja želi Arkadijuša Milika. TIm sa "Velodroma" kuburi sa efikasnošću tokom sezone, a kao rešenje vide Poljaka. On je precrtan u Napoliju i čeka se samo kraj ugovora kako bi napustio Napulj. Aurelio De Laurentis traži 15.000.000 evra za njega iako je za samo šest meseci slobodan igrač. Možda temperamentni gazda Napolitanac popusti i pristane na 10.000.000 koliko nudi Marsej. 

21:53 - Kristijan Eriksen na pragu je Totenhema! Danac želi da se vrati u London, a Murinjo je svestan da bi kreativni vezista moga da predstavlja kapitalnu investiciju za "pevce". Opcija je pozajmica, ali Inter želi da zaradi od toga što Totenhem odbija. Neroazuri se nadaju da bi Eriksen pronašao formu u svom bivšem klubu kako bi mogli da ga prodaju već na leto.

21:11 - ODBIJENO! Milan je dobio ponudu koja iznosi 30.000.000 evra za Rafaela Leaoa od Evertona, ali su "rosoneri" odbili da prodaju mladog Portugalca koji ove sezone igra u sjajnoj formi. Na "San Siru" rešeni su da rade sa mlađim igračima kako bi oni već sledeće godine nosili igru tima, a u tu priču se uklapa i Leao. 

20:34 - Trampa na pomolu! Juventus želi da ojača konkurenciju u napadu, a kao jedan od kandidata spominje se Kšišof Pjontek. Herta je zainteresovana da ga proda, a i on da ode iz Berlina dok bi u suprotnom smeru mogao da krene Federiko Bernardeski.

Foto: Tanjug/AP

 

 

20.05 - Fikajo Tomori uje nadomak Milana. Skaj Sport Italija prenosi da ostaje samo da se utanače detalji. Pošto je reč o pozajmici sa pravom otkupa, a Milan pokušava da snizi potencijalnu kupovinu sa trenutnih 30.000.000 evra.

20.03 - Red Bul Salcburg pokušava da dovede na  pozajmicu levog beka Brajtona Bernarda, pošto Brazilacu ove sezone Grem Poter daje priliku na kašičicu.

20.00 - Fernando Gago je okončao profesionalnu igračku karijeru, a dva i po meseca kasnije nekadašnji fudbaler Boke i Real Madirda, kao i nekadašnji reprezentativac Argentine spreman je za novi posao, prvi trenerski angažman. Trebalo bi da postati kormilar Aldosivija i zauzeti mesto Giljerma Ojosa.

19.59 - Neto je tražio od Barse da bude stavljen na transfer listu. Nezadovoljan je minutažom, u senci je Ter Štegenan i želi da promeni sredinu. Bivši golman Valensije je na listi želja Arsenala.

19.50 - Urugvajac Lukas Toreira neće se zadržavati u Madridu, do kraja meseca bi trebalo da se vrati sa pozajmice iz Atletika u Arsenal. Ali neće ostati ni u Londonu. Po svemu sudeći sprema mu se povratak u Italiju, gde je već nosio dres Peskare i Sampdorije.

19.14 - Arkadijuš Milik, koji je u nemilosti predsednika Napolija Aurelija de Laurentisa, ovog januara napustiće Napoli. Napoli je prihvatio ponudu po kojoj će Milik za 13 miliona evra napustiti Napulj i potpisati za Olimpik iz Marseja.

Foto: Reuters

Arkadijuš Milik

18:53 - Dajo Upamekano je štoper Lajpciga kojeg mnogi žele! Red je dug,  Bajern, Liverpul, Čelsi, Mančester junajted... on vredi 42.000.000 evra. 

18:50Crvena zvezda je ponudila 1.000.000 evra Lećeu za Filipa Falka! Ovu vest je plasirao dobro upućeni Đanluka di Marcio, ali Leće zahteva pola miliona evra više!

18:10 - Siniša Mihajlović dobiće pojačanje u vidu desnog beka. U pitanju je Paolo Farago, koji u Bolonju stiže iz Kaljarija. Kaljari će u zamenu za Faraga dobiti štopera Artura Kalabresija.

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović dobija desnog beka...

18:00 - Union Berlin je zvanično potpisao Leona Dajakua. Mladi nemački internacionalac u glavni grad stiže iz minhenskog Bajerna na pozajmicu sa pravom otkupa.

 

 

 

17:30 - Torino je ozbiljan u nameri da dovede Jasmina Kurtića iz Parme. Nije Torino jedini zainteresovan za usluge slovenačkog reprezentativca, ali je najbliži...

17:10 - Vest Bromvič posle pobede protiv Vulverhemptona želi još da ojača ekipu. Sem Alardajs je nezadovoljan napadom, pa želi da ga pojača Senegalcem iz Galatasaraja! U pitanju je Mbaje Dianje.

16:45 -  Kako prenosi Miror sjajni vezista je odlučio da napusti Liverpul na kraju sezone! Žoržinju Vajnaldumu saradnja sa engleskim timom ističe na kraju sezone, a ima ponudu Barselone i želi karijeru da nastavi na Kamp Nou! 

16:30 - Kako prenosi Telefout Šen, vezista Marseja Morgan Sanson je u ozbiljnim pregovorima sa  engleskim klubom čije ime nije obelodanjeno

16.00 - Poznata je želja Porta da dovede najboljeg igrača Gremija Pepea, a tamošnji mediji tvrde da je Porto najbliži brazilskom ofanzivcu

15.51 - Milan  je ove zime najaktivniji. Mediji prenose da je klub počeo pregovore sa Zlatanom Ibrahimovićem o nastavku suradnje iako uskoro puni 40 godina. Još nije poznato pod kojim uslovima.

15.29 - Spekulisalo se da je PAOK dogovorio transfer levog beka Dimitrisa Janulisa u Norič, pozajmica 500.000 evra, uz obavezan otkup od 7.000.000. Ali, posao bi mogao da pokvari Torino.

15.26 Doskorašnji levi bek Crvene zvezde Stefan Hajdin na koga Dejan Stanković nije računao ponovo će obući dres Voždovca. Iako nije dobio konkretnu priliku na Marakani, nije dugo očajavao i sada će ponovo na "krovu" pokušati da nastavi gde je stao.

Foto: Starsportphoto

Stefan Hajdin

15.07 - Nekadašnji igrač Zvezde Džošua Parker je posle godinu i po dana u Vikombu prešao u redove Bartona kao slobodan fudbaler i potpisao ugovor takođe na 18 meseci. I dalje će nastupati u Ligi 1, odnosno trećem rangu engleskog fudbala, a trener će mu biti svojevremeno vrlo kvalitetan špic Džimi Flojd Haselbajnk.

14.46- Agent Denisa Čeriševa stavio je tačku na spekulacije i potvrdio da ruski fudbaler ostaje u Valensiji. 

14.30 - Dres Crvene zvezde u prolećnom delu sezone neće nositi mladi ofanzivac Andrija Radulović. Biće prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar.

Foto: Starsportphoto

Andrija Radulović

14.05 - Dele Ali želi da ode iz Totenhema pod vođstvom Žozea Murinja, a za njega je zainteresovan PSŽ, a prema Transfermarktu vredi 38 miliona evra. 

13.55 - Kristijan Eriksen pokušava da iz Intera samo godinu dana nakon što je igao iz Totenhema. Rado bi se vratio u Totenhem.

13.27 - Čelsi je odlučio da produži ugovor sa francuskim napadačem. Nije tajna da Čelsi fudbalerima u poznim igračkim godinama nudi uglavnom produženje od godinu dana, ali Žiru traži 18 meseci.

13.00Venecija je dovela Interovog napadača Sebastijana Espozita na pozajmicu do kraja sezone. Prvi deo takmičarske godine tinejdžer je proveo u ekipi Spala.

12:22 -  Nekadašnji trener Čelsija Avram Grant nakon glasina da bi mogao da zameni Frenka Lamparda na klupi  kaže: Nisam dobio zvaničnu ponudu kluba. Mogu samo da ponovim svoje mišeljenje da je ovo ekipa sa velikim potencijalom! Lampard dosta doprinosi i koristi timu!

12:10 Venecija je dovela Interovog napadača Sebastijana Espozita na pozajmicu do kraja sezone! 

 

 

12.00 - Gotovo je! Arsenal i Mesut Ozil dogovorili su uslove za prekid saradnje, prenosi britanski Atletik. Nemac bi uskoro mogao da se preseli u Tursku i pređe u redove Fenerbahčea kao slobodan igrač.

Foto: Reuters

Mesut Ozil

11.47 - Horhe Manuel Fernandeš poznatiji kao Silas na meti je splitskog Hajduka.Reč je o poziciji glavnog trenera na kojoj bi trebalo da popuni prazninu nastalu odlaskom Bora Primorca. Radi se o relativno mladom stručnjaku koji iza sebe ima kratke epizode u Belenensešu i Sportingu, a kako tvrde hrvatski mediji, a prenosi A Bola, pregovori su u poodmakloj fazi.

11.24Bešiktaš je zainteresovan za Tina Jedvaja koji ove sezone ne uspeva da se nametne u dresu Leverkuzena. Štoper ima ugovor sa farmaceutima do 2023. godine.

11.15 - Maks Majer je sporazumno raskinuo saradnju sa Kristal Palasom i vratiće se najverovatnije u Nemačku. Kao moguća destinacija 25-godišnjeg ofanzivnog veziste pominje se Keln.

10.49- Mario Mandžukić baš želi da se vrati u Seriju A i zaigra za Milan. On je navodno odbio ponudu Bešiktaša i platu od 4.000.000 evra! To je duplo više novca od onoga što će zarađivati na San Siru…

Foto: reuters

Mario Mandžukić

10.24 - Pregovori Juventusa i Žirua ne idu u pravom smeru. Žiru traži platu koju Bjankoneri nisu spremni da izdvoje, mada se ne navode detalji. Drugo je što traži garantovani dvogodišnji ugovor, što je u ovom slučaju manja prepreka. 

10.23 - Partizan će do kraja prelaznog roka pokušati da anagažuje proverenog špica.  Na meti crno-belih kako prenose Novosti je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i član Voždovca Filip Stuparević. Isti izvor navodi da je Partizan u pregovorima sa Votfordom o pozajmici snažnog centarfora, koji se pre dve godine preselio na Ostrvo u transferu teškom 2,5 miliona evra.

10.22 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija