• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

11:59

IZREŠETAN FUDBALER! Horor! Pucali iz vozila u pokretu po igračima!

Fudbal

IZREŠETAN FUDBALER! Horor! Pucali iz vozila u pokretu po igračima!

Podeli vest

Peruanski fudbaler Patrisio Arse ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u Kalauu, lučkomgradu koji je nadomak prestonice Lime

Kako pišu  južnoamerički medije 27-godišnji Arse je ranjen zajedno sa još dvoje mladih ljudi, a u oružanom napadu preminio je jedan fudbaler.

Vezni fudbaler iz Perua je završio u bolnici sa tri prostrelne rane u grudima, ramenu i nozi, zbog čega je hitno operisan. Navodno je njegovo stanje sada stabilno i život mu nije u opasnosti.

 

 

Svedoci tvrde da je Arse trenirao u parku s troje mladih ljudi iz komšiluka, a potom su na njih zapucali iz vozila u pokretu. Fudbaleri su pokušali da pobegnu, a nažalost preminuo je 16-godišnji maloletni fudbaler koji igra za klub Kantolao.

Policija je pronašla čak 15 čaura, ali je nepoznat motiv napadača. Navodno se spominje osveta između kvartova, ali i "poravnavanje" računa od ranije. Arse igra za ekipu Karlos A. Manuki, dok će naredne sezone preći u Klub Sporting Kristal.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija