• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

07:20

BIĆE JAKI KAO ZEMLJA! ZVEZDO pazi se! MILAN se ozbiljno POJAČAVA! /VIDEO/

Fudbal

BIĆE JAKI KAO ZEMLJA! ZVEZDO pazi se! MILAN se ozbiljno POJAČAVA! /VIDEO/

Podeli vest

Kada je žreb odlučio da će Crvena zvezda u šesnaestini finala Lige Evrope igrati protiv Milana, sve oči fudbalske javnosti u Srbiji uprte su na "San Siro"

Kako je Milan ove sezone fantastičan, iznad svih očekivanja, sportki sektor se trudi da Stefanu Pioliju dodatno ojača tim za nastavak takmičenja na tri fronta! "Rosoneri" su jedni od najaktivnijih tokom zimskog prelaznog roka i u vezu sa njima dovodi se veliki broj fudbalera, a evo koje su najrealnije mete Milaneza!

Muhamed Simakan bio je apsolutni prioritet "rosonera" za januar, jer su pregovori tokom letnjeg prelaznog roka propali! Mladi Francuz koji nastupa za Strazbur bio je ogromna želja celog sportskog sektora, Milan se natezao sa Strazburom oko načina plaćanja i taman kada su obe strane popustile pojavio se Lajpcig i pokvario sve.

Po svemu sudeći Simakan neće stići u Milan bar ne u januaru, što je moralo da natera Maldinija da razmišlja o alaterativnim rešenjima i izbor je pao na Fikaja Tomorija.

Fabrisio Romano preneo je vest da su Milan i Čelsi uspeli vrlo brzo da se dogovore oko mladog štopera, a "rosoneri" žele da što pre finiširaju posao kako bi dobili novog štopera u rotaciji. Kako prenose italijanski mediji prvobitno bi to trebala da bude pozajmica, ali sa pravom otkupa od oko 25.000.000 evra! Tomori je prošao Čelsijevu školu, ali pored Silve, Ridigera, Zume i Kristijansena nije mogao da se izbori za svoje mesto u Londonu. 

Pored štopera, Milan je kao prioritet odredio angažovanje bar jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog, ali i napadača. Izbor je pao na Sualihu Meitea i Maria Mandžukića!

Foto: reuters

Dolazak Meitea iz Torina je gotova stvar, a stameni veznjak će u Milanu biti narednih šest meseci gde će morati da se nametne ukoliko želi da ga "rosoneri" otkupe id "bikova". Kada je reč o Mandžukiću, Hrvat je pristao na šestomesečni ugovor vredan 1.800.000 evra, njegov angažman je skoro pa gotova stvar, a ostalo je samo da se utvrdi u kakvom je stanju iskusni napadač. 

 

 

Tu nije kraj spisku igrača za koje je Milan zainteresovan. Poslednjih dana Portugalci i Italijani javljaju da je Otavio iz Porta naredna meta tima sa "San Sira"! Ipak, Otaviju ugovor ističe na leto i čini se da bi on među crno-crvene mogao da dođe tek u julu. Konkurencija im je Lester, a problem može da bude što "lisice" sigurno mogu da ponude više od njih.  

Možda i najveće ime koje se poslednjih dana povezuje sa Milanom je štoper Barselone Samuel Umtiti. Francuz ne igra u Barseloni, "rosonerima" je potreban štoper koji ima iskustva, ali koji je u dobrim godinama, a Umtiti se u to savršeno uklapa! Veliki problem Milanezima je plata od 6.000.000 evra po sezoni koliko ima Umtiti.

Foto: AP/Photo

U vezu sa Milanom dovodi se još veliki broj igrača, "rosoneri" su rešili da se ojačaju tokom zime kako bi napali Skudeto, ali bili spremni i za Ligu Evrope i Kup Italije, što sa trenutnim rosterom nije moguće! Ipak, pitanje je koliko će svi poslovi u koje mediji petljaju Milaneze biti realni ili ostvareni, ali svakako da su na "San Siru" izuzetno aktivni kako bi doveli pojačanja Stefanu Pioliju. 

Sa druge strane Crvena zvezda je za sada sredila dva posla, iz Las Palmasa se vratio Slavoljub Srnić, a iz Intera je došao Aksel Bakajoko, kome bi iskustvo iz Italije moglo da pomogne baš u dvomeču sa Milanom. 

Foto: Starsportphoto

BIlo kako bilo i aktuelni sastav MIlana je za respekt, Ibrahimović i družina imaju jedan poraz u Seriji A, uz Inter važe za najvećeg favorita u borbi za titulu, te će Zvezda morati da bude i više nego najbolja da bi mogla da se suprotstavi Milanezima! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija