• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

14:14

RONALDO I MESI DOBILI DŽAK PARA OD SAUDIJSKE ARABIJE! Odbili su milione bez razmišljanja!

Fudbal

RONALDO I MESI DOBILI DŽAK PARA OD SAUDIJSKE ARABIJE! Odbili su milione bez razmišljanja!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi dobili su brutalnu ponudu od Saudijske Arabije da promovišu turizam te zemlje, ali su im se zahvalili

Kako prenosi britanski Telegraf, prvo su nudili Ronaldu šest miliona evra na godišnjem niovu da promoviše Saudijsku Arabiju, ali i da je poseti.

Pokušavaju da poprave imidž u svetu, jasno im je da je sport sjajan način, te i ulažu više novca, ali ih je Portugalac odbio.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo

Potom su isto ponudili Lionelu Mesiju, međutim, ni as Barselone nije pristao. Moraće sada da potraže neko novo ime, navodno im je prvi pik Nejmar. 

Foto: reuters

 

 

Saudijska Arabija je na  lošem glasu zbog kršenja ljudskih prava, to traje godinama, pa sada pokušavaju na ovaj način, nudeći novac velikim zvezdama, da ulepšaju stvarnost.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija