• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

16:24

NOVI PORAZ TSC-a! Krstajićeva odbrana je KATASTROFA!

Fudbal

NOVI PORAZ TSC-a! Krstajićeva odbrana je KATASTROFA!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a poraženi su na drugoj kontrolnoj utakmici od Olimpika iz Donjecka sa 3:2

Ista meta isto odstojanje! TSC je parirao Ludogorecu u prvoj utakmici na pripremama, igrao veoma pristojno, ali su Bugari slavili. Danas je rival bio Olimpik iz Donjecka, a devetoplasirani tim iz ukrajnskog šampionata takođe je pobedio tim Mladena Krstajića sa 3:2 (2:1).

Foto: STARSPORT

Najveći problem i tokom jeseni za tim iz Bačke Topole bila je odbrana, ništa se nije promenilo ni tokom priprema, te će Krstajić u budućnosti najviše morati da radi na tom segmentu igre. Poveo je TSC u 15. minutu preko Borka Duronjića, ali su Ukrajinci do kraja poluvremena uspeli da preokrenu rezultat. Tešeria je izjednačio u 40. Samo minut kasnije Čakadze je doneo prednost svojoj ekipi. 

Foto: Starsportphoto

Do kraja meča viđena su još dva gola, ali bez preteranog ritma, te je Olimpik na kraju slavio sa 3:2!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija