• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

11:33

ĐURIĆ SE PRISETIO ZATVORA! Terzić je bio zatvoren devet meseci! Rekao mi je da ne poštuje one koji nikada nisu bili u pritvoru!

Fudbal

ĐURIĆ SE PRISETIO ZATVORA! Terzić je bio zatvoren devet meseci! Rekao mi je da ne poštuje one koji nikada nisu bili u pritvoru!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić prisetio se zatvorskih dana, o kojima je otvoreno govorio

Dragan Đurić otkriva da ga je nakon izlaska iz pritvora pozvao generalni direktorm Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je takođe proveo određeni period iza rešetaka.

- Bio sam nekoliko dana u pritvoru, nema direktne veze s fudbalom, ali je posledica fudbala. Jedna od tri stavke koje su uticale na to je fudbal. Ovde u Srbiji se gleda da se uspešnom čoveku "skine glava“. Mislim da ništa od toga nije trebalo da se desi, ali je velika škola. Život je to - rekao je u intervjuu za Kurir Dragan Đurić.

- Sećam se, kada sam izašao, da me je pozvao Terzić, koji je ranije bio devet meseci zatvoren, od toga u samici proveo nekoliko meseci. To samo jaki ljudi mogu izdržati. Prvo što mi je rekao je: "To je život, ne poštujem čoveka koji nije bio u pritvoru.“ Ma, bio je Džaja, bio je Tito, mnogi veliki ljudi...

Foto: Informer

 

- Sve što sam grešio, koštalo me je. Da sam Partizan napustio godinu dana ranije, ne bih imao problem o kom sam vam sad pričao. Ali i to mi je dalo snagu. Greške su vrlo surove ako ne znaš gde si pogrešio. A ja znam gde sam grešio. Moji bliski prijatelji su mi rekli: "Uzeo si pet titula za pet godina, povuci se“, ali me je vuklo još i još. To je jedna od grešaka koje sam napravio. Najvažnije je da za svaku grešku znam gde sam je napravio. A ima primera i gde sam namerno pogrešio - izjavio je Dragan Đurić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Taksista Djuric pravda svoj kriminal sa titulama koje je Partizan osvoijo.Titule nemaju veze sa tvojim kriminalom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija