• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

17:00

NASTAVLJA SE SEČA FAVORITA! Pao i Napoli posle preokreta Verone! Lazović asistent!  /VIDEO/

Fudbal

NASTAVLJA SE SEČA FAVORITA! Pao i Napoli posle preokreta Verone! Lazović asistent! /VIDEO/

Podeli vest

Verona je na domaćem terenu savladala Napoli i onemogućila mu da pretekne Atalantu i Juventus i makar na kratko podeli sa Romom treću poziciju (3:1).Đenova je minimalnim rezultatom pobedila Kaljari (1:0).

Verona je iznenadila Napoli i nastavila trend koji je ovih dana i te kako popularan širom Evrope jer  favoriti padaju "kao kruške".

U pobedničkom timu u startnoj postavi našli su se Srbi Ivan Ilić i reprezentativac naše zemlje Darko Lazović, koji je asistirao Zakanjiju kod trećeg gola Verone. Sa druge strane, od prvog minuta na terenu je bio reprezentativni štoper Nikola Maksimović.

Poveo je Napoli već u 1. minutu golom Lozana! Niko nije slutio da će Verona na kraju demolirati gosta! Pogodak popularnog Čakija najbrži je u istoriji Napolija. Klub postoji 94 godine, velika imena nosila su njegov dres,  ali bivši prvotimac Pačuke i PSV-a može da se pohvali da je to uradio – najbrže! On je to uradio za 8 sekundi i 69 desetinki!

U 34. minutu susreta Dimarko poravnjava rezultat...

Igrao se 62. minut kada je Barak doneo prednost Veroni i nagovestio da će Napoli imati težak posao...

U 79. minutu Lazović je majstorski pronašao saigrača i asistirao Zakanjiu, koji je postavio konačnih 3:1!

Đenova je osvojila zlata vredne bodove u borbi za opstanak pobedom nad Kaljarijem i sada može 

malo da "prodiše". Jedini gol na meču delo je Destra u 10. minutu! 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Serija A, 19. kolo:


Juventus – Bolonja 2:0 (1:0)
Artur 15, Mekeni 71


Đenova – Kaljari 1:0 (1:0)
Destro 10


Verona – Napoli 3:1 (1:1)
Dimarko 34, Barak 62, Zakanji 79 - Lozano 1


18.00 Lacio – Sasuolo


20.45 Parma – Sampdorija

Subota:
Roma – Specija 4:3
Milan – Atalanta 0:3
Udineze – Inter 0:0
Fiorentina – Krotone 2:1

Petak:
Benevento – Torino 2:2


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija