• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

07:10

NAJAVA LEPŠIH DANA ZA "ORLOVE"! Fantastične vesti pred kvalifikacije za Mundijal /VIDEO/

Fudbal

NAJAVA LEPŠIH DANA ZA "ORLOVE"! Fantastične vesti pred kvalifikacije za Mundijal /VIDEO/

Podeli vest

Srpski fudbaleri širom Evrope su prethodnog vikenda imali zapaženu ulogu u utakmicama svojih timova, a mreže su tresli oni od kojih se to očekuje, kao i oni koji ređe imaju priliku za to

Fudbalska reprezentacija Srbije će kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. godine započeti utakmicama u martu protiv Irske i Portugala u Beogradu, odnosno Azerbejdžana na strani. Do tih mečeva je ostalo dva meseca, a novog selektora (ko god on bio) sigurno može da raduje forma u kojoj se nalaze neki srpski igrači.

Počećemo od petka, kada je jedan potencijalni reprezentativac Srbije, Nemanja Radoja, upisao asistenciju u remiju Levantea i Valjadolida (2:2). Nekadašnji vezista Vojvodine je namestio Rožeru gol kojim je domaći tim došao do boda.

Potom prelazimo na subotu kada je pet srpskih reprezentativaca imalo ozbiljnu ulogu.

Nemanja Radonjić je u porazu Marseja od Monaka (1:3) postigao vodeći gol za svoj tim. O tom pogotku priča cela Evropa, zbog neverovatne brzine od 37 kilometara na čas koliko je Radonjić trčao pre gola.

U pobedi Fjorentine nad Krotoneom (2:1) je drugi gol za "violu" postigao Dušan Vlahović.

Fudbaleri Ajntrahta su rezultatom 5:1 u gostima savladali Armeniju, a po gol su upisali Filip Kostić i Luka Jović, dok je Kostić imao i asistenciju.

Svoj prvenac na debiju u dresu Serkl Briža je u subotu postigao Strahinja Pavlović, u trijumfu svog tima nad Kortrajkom (2:1).

U nedelju je Lacio na svom terenu savladao Sasuolo rezultatom 2:1, a prvo gol na meču je postigao Kaputo na asistenciju Filipa Đuričića, dok je preokret pokrenuo Sergej Milinković-Savić pogotkom 19 minuta kasnije.

Svoj prvenac u Primeri je u derbiju između Atletiko Madrida i Valensije (3:1) postigao Uroš Račić. Bivši fudbaler Crvene zvezde je u porazu "slepih miševa" postigao pravi gol za TV špice.

Gol je posle samo dva minuta u igri postigao i Adem Ljajić, u pobedi Bešiktaša nad Goztepeom (2:1).

Otkad je potpisao za PAOK, u formu se vraća i Andrija Živković koji je bio asistent kod gola za konačnih 2:2 u derbiju protiv AEK-a.

Takođe, treba spomenuti i pogodak Marka Dmitrovića od četvrtka, u porazu Eibara od madridskog Atletika (1:2).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija