• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

20:41

IMA KO ĆE MESIJU DA DAJE 50 MILIONA GODIŠNJE!!! Argentinac pred važnom odlukom!

Fudbal

IMA KO ĆE MESIJU DA DAJE 50 MILIONA GODIŠNJE!!! Argentinac pred važnom odlukom!

Podeli vest

Lionel Mesi, živa legenda Barselone i jedan od najboljih fudbalera u istoriji, prošlog leta prvi put u karijeri želeo je da napusti klub nezadovoljan rasulom koje traje već neko vreme! Uspeli su nekako da ga zadrže na silu ali na leto će se pitati SAMO MESI

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe na kraju ove sezone i Argentinac je slobodan da bira novi klub.  Treba da se desi pravo čudo da on odluči da ostane. 

Barselona je u lošoj finansijskoj situaciji i verovatno ne bi mogla da mu ponudi dosadašnjih 50.000.000 evra koliko je zarađivao. Klub plaća oko 100.000.000 evra bruto godišnje za njegov ugovor.

Klubovi su svesni da ako žele da dovedu Mesija, moraju da iskeširaju barem toliko. Ovakva prilika se verovatno  više nikada neće ukazati jer Mesi verovatno više nikada neće menjati klub u Evropi posle ovoga.

Foto: reuters

U čijem dresu će se Mesi radovati od leta?

Postoje samo dva kandidata, a to su  Mančester Siti i Pari Sen Žermen!

Juventus nije žalio novac za Ronalda i nije dobio Ligu šampiona, teško da će sada konkurisati za Mesija, Milan i Inter nemaju taj novac, Liverpul i Bajern imaju manje šanse u odnosu gore navedene, Mančester Junajted traži mlađe, a ni Čelsi ne dovodi starije. Ipak, sigurno bi svi oni voleli jednog Mesija u svojim redovima.

Samo arapski dolari u Mančesteru i Parizu mogu da namame Mesija.

Za njih je to već stvar prestiža. Pogotovo s obzirom na rivalitet ljudi koji stoje iza klubova.

Arapi iz UAE  žele Mesija u Sitiju već godinama i imaju Pepa Gvardiolu kao adut u rukavu. Podsetimo, Gvardiola je najplaćeniji trener na svetu!

Foto: reuters

Za koga će se odlučiti Mesi ostaje da se vidi...

Spremni su da konačno ostvare opsesiju i dovedu Mesija u Englesku, ali pitaju se i Katarci u Parizu. Pogotovo što bi na leto mogli da ostanu bez Kilijana Mbapea koji je blizu Reala.

Nadaju se u PSŽ - u da bi tandem  Nejmar – Mesi bio najjači adut za toliko željenu Ligu šampiona! Tu su i Argentinci Di Marija, Peredes, trener Poketino...

Sve je na Mesiju, da odluči gde će. PSŽ se trudi da ga ubedi da dođe- poručio je  Leo Paredes.

Siti ili PSŽ? Ostaje da se vidi, a ako nekom drugom to pođe za rukom, to će biti čudo nad čudima.. Konačnu reč imaće Mesi...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AUUU KAKVA VEST ZA DELIJE! IZ BUNDESLIGE NA MARAKANU?! Čudo se desilo!
Crvena zvezda

AUUU KAKVA VEST ZA DELIJE! IZ BUNDESLIGE NA MARAKANU?! Čudo se desilo!

I dok su sve oči fudbalske javnosti u Srbiji uprte ka Italiji, jer se čeka finalizacija transfera veziste Lećea Filipa Falka u redove srpskog šampiona, na pomolu je verovatno još veća bomba! Iako su se mnogi pomirili sa činjenicom da je Aleksandar Dragović samo pusta želja, izgleda da je igrač Bajer Leverkuzena sve bliže Beogradu!

25.01.2021

19:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija