• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

14:27

BRUTALNOST FUDBALA! Ovo sigurno niste očekivali od Murinja!

Fudbal

BRUTALNOST FUDBALA! Ovo sigurno niste očekivali od Murinja!

Podeli vest

Žoze Murinjo prokomentarisao je otkaz Frenka Lamparda, koji više nije menadžer Čelsija

Otkaz Lampard pokazuje koliko je brutalan trenerski posao, reči su menadžera Totenhema, Žozea Murinja.

- Uvek sam tužan kada kolega ostane bez posla. Frenk nije samo kolega, on je važna osoba u mojoj karijeri i žao mi je što je otpušten. Ali, to je brutalnost fudbala, posebno modernog fudbala, pa kada postanete trener znate da će vam se to dogoditi pre ili kasnije - istakao je Portugalac.

Foto: Reuters

Žoze Murinjo

- Znao sam da će utakmica biti teška, a pripremu smo počeli tako što smo pokazali igračima šta su uradili pre nekoliko godina na Vajt Hart Lejnu - podsetio je Murinjo na utakmicu iz 2017. godine koju su “pevci” jedva dobili sa 4:3.

- Šestorica igrača i trener tadašnje ekipe su i dalje tu. Mislim da smo na taj način dobro počeli pripremu za duel, znali smo da će biti teško i bilo je. Nije lako uz njihov stil igre. Ako ne postigneš golove oni su u igri i bilo je sjajno što smo postigli gol u 85. minutu, pošto nam je to pružilo mogućnost da ne igramo produžetke, koji ne bi bili dobri za nas”.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija