• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

18:18

POSLE RAZOČARAVAJUĆE PARTIJE, SRBI OPTIMISTI! Biće bolje protiv Paname!

Fudbal

POSLE RAZOČARAVAJUĆE PARTIJE, SRBI OPTIMISTI! Biće bolje protiv Paname!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije sastavljena pretežno od igrača iz Superlige Srbije u četvrtak uveče odigraće protiv Paname drugu prijateljsku utakmicu na zimskoj turneji. Meč se igra jedan sat iza ponoći po srpskom vremenu.

Posle pomalo razočaravajućeg remija bez golova protiv Dominikanske Republike, utakmica u Panami biće prilika da se popravi utisak iz prvog meča.

- Nije bilo jednostavno za igru. Ne želim da bilo šta zvuči kao opravdanje, ali postojali su neki objektivni faktori koji su zaista uticali na konačan rezultat - stvarno je bilo pretoplo i samim tim vrlo teško za kretanje po terenu, opet došli smo iz jedne klime u drugu, tek smo ušli iz priprema u takmičarski meč. Ipak i pored svega toga svesni smo da je moralo bolje. Verujem da ćemo protiv Paname imati više prostora za igru, da ćemo koliko toliko biti svežiji i uigraniji, pa će samim tim doći i bolji rezutat- rekao je Tanjugu kapiten Slobodan Urošević, prvotimac Partizana i osvajač zlatne medlje sa omladinskom reprezentacijom na Evropskom prvenestvu 2013. godine.

Foto: Starsportphoto

Kapiten Slobodan Urošević veruje u pobedu protiv Paname

Defanzivac crno-belih ističe da je poziv u reprezentaciju shvatio kao veliku čast i privilegiju. Kao i ostali igrači koji se nalaze na turneji.

- Svi momci se osećaju privilegovano što im se eto na ovaj način ukazala jedinstvena prilika u karijeri da nose dres Srbije. Svesni smo da se to posle ove turneje možda više nikada neće dogoditi. Sjajno iskustvo. Svi smo zahvalni na pozivu, kao i Fudalskom savezu koji se izborio da ovu turneju organizuje na najbolji mogući način. Iako to verovatno nije bilo jednostavno zbog brojnih okolnosti - početak klupskih priprema, situacija sa epidemijom virusa KOVID - 19 i slično. Od svega ovoga možemo samo da imamo koristi. Kako mi, tako i naši klubovi. Ostaje da popravimo utisak protiv Paname, i da se koliko god je moguće potrudimo da se vratimo u Srbiju sa bar jednom pobedom- zaključio je Urošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija