• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

09:38

SAGA SE PRIVODI KRAJU! Ako Piksi odbije, selektor Srbije će biti ON

Fudbal

SAGA SE PRIVODI KRAJU! Ako Piksi odbije, selektor Srbije će biti ON

Podeli vest

Nije tajna da Fudbalski savez Srbije radi sve kako bi na klupu reprezentacije doveli Drgana Stojkovića Piksija, ali ta priča se i dalje ne privodi kraju. Prema tome, legendarni trener Milovan Đorić smatra da će novi selektor nacionalnog tima biti Savo Milošević, ukoliko pre toga Piksi odbije

Đorić ne veruje da će Stojković na kraju preuzeti "orlove".

Istina je da je trenutno u fokusu Dragan Stojković Piksi i da se s njim pregovara, ali je posao oko postavljenja selektora daleko od realizacije. Morao bi da se odrekne kineskih miliona kako bi preuzeo reprezentaciju, a nisam siguran da će se to desiti. Pričao sam s njim nedavno i nisam baš optimista po tom pitanju - rekao je popularni Bata Đora za "Alo".

Foto: Starsportphoto©

Savo Milošević i Milovan Đorić

Potom je istakao da je najozbiljniji kandidat doskorašnji trener Partizana.

Pričalo se o Rajevcu, Grofu Božoviću, ali se došlo do dva kandidata. Ako Stojković kaže 'ne', selektor će gotovo sigurno biti Savo Milošević. On je od početka potrege za naslednikom Ljubiše Tumbakovića važio za ozbiljnog kandidata i s njim se razgovaralo. Milojević jeste bio kandidat, mnogo se pričalo o njemu,  međutim, dokazao se u Saudijskoj Arabiji, zaređao je dobre rezultate s klubom. Trenutno se bori za šampionsku titulu, jasno je da ga Al Ahli neće pustiti - poručio je Đorić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Umesto da se za selektora postavi neko ko je pored iskustva i uspesan kao trener oni da bi sacuvali fotelje postavili i čistača! Bruka i sramota za nas fudbal koji je bunar bez dna a rezultati izostaju iz godine u godinu....

NEBOJŠA

pre 3 godine

ЂОТИЋУ ТИ СИ ,ПОСЛЕ МИЉАНИЋА,НАЈ ВЕЋЕ ЗЛО У СРБСКОМ ФУДБАЛУ.ПА ТИ СИ БРЕ УСПИО УПРОПАСТИТИ НАЈ ТАЛЕНТОВАНИЈУ ГЕНЕРАЦИЈУ МЛАДИХ ФУДБАЛЕРА,ИАКО СУ ТИ ДАЛИ ДА ЈЕ ВОДИШ И ДА СЕ ТАКМИЧИ,КАО КЛУБ.ИДИ УБИ СЕ И СПАСИ НАС.НИЈЕ ВАЖНО КОГА ЋЕ ОВИ ПОСТАВИТИ,ЈЕР ОНИ МОРАЈУ ДА ОДУ.СВИ !!!ИЛИ ОНИ ИЛИ МИ !!!

SHONE CZ

pre 3 godine

Bože, kakve odluke ako neće Piksi onda će to biti Savo Milošević (iliti drugi Krstajić)... Ex, daleko smo mi od one reprezentacije, koja je igrom nespretnih okolnosti i promašenog penala nad tada (nikad moćnijom) Holandijom iz davne 1998.godine. A da ne pominjem pritom mundijal u Italiji 90-te.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija