• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

13:19

REVOLUCIJA U SRPSKOM FUDBALU! Matijašević iznenadio! Večiti rivali nikad srećniji!

Fudbal

REVOLUCIJA U SRPSKOM FUDBALU! Matijašević iznenadio! Večiti rivali nikad srećniji!

Podeli vest

Gostujući u studiju televizije Arena Sport u Beleku, sportski direktor FSS Vladimir Matijašević je otkrio da igrači sa pasošem Evropske unije uskoro neće imati status stranca u domaćoj ligi

U Novoj godini i nova pravila u srpskom fudbalu! Nije običaj da se zakoni menjaju u toku sezone, ali ovih dana mogli bi biti svedoci revolucionarne odluke FSS!

Direktor FSS Vladimir Matijašević je otkrio da igrači sa pasošem Evropske unije uskoro neće imati status stranca u domaćoj ligi!

Ova odluka će značajno olakšati posao, pre svega večitim rivalima!

Foto: Starsportphoto

Matijašević najavio revoluciju u srpskom fudbalu!

Crvena zvezda na spisku ima sedmoricu stranaca, uključujući i Ričarda Odadu koji je u procesu dobijanja srpskih papira! Međutim, Matijaševićeva najava o promeni statusa stranca nedvosmisleno ukazuje da takav epitet više neće imati Dijego Falćineli i novajlija Filipo Falko. Takođe, i El Fardu Ben ima francuske papire!

U Partizanu mesto stranca neće zauzimati francuski napadač Bajbek! Ostali klubovi nemaju problem sa velikim brojem stranaca. Mnogi ovo tumače kao uslugu večitim rivalima.

- Moje mišljenje je da su četvorica igrača sa inostranim pasošem sasvim dovoljna kada je reč o klubovima Superlige. Crvena zvezda je sa tim brojem pravila značajne rezultate u Evropi. Međutim, mi smo potpisali ugovor o pridruživanju evropskoj uniji. Što znači da ćemo morati da promenimo pravilo. Igrači sa tog podneblja neće biti stranci - rekao je za Arenu Vladimir Matijašević.

Na konkretno pitanje voditelja od kada će biti na snazi novo pravilo, sportski direktor FSS-a, je kratko odgovorio:

- Vrlo brzo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija