• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

18:04

RAD SVE BOLJI! Čukarički POBEDIO, Voša remizirala!

Fudbal

RAD SVE BOLJI! Čukarički POBEDIO, Voša remizirala!

Podeli vest

Superligaške ekipe ulaze u završni deo priprema pred početak prolećnog dela sezone

Većina srpskih timova nalazi se na pripremama, a danas je bio dan za prijateljske mečeve! Izabranici Milana Milanovića nastavljaju sa sjajnim igrama u Antaliji! 

Posle remija sa Lehom i Voronježom ,"građevinari" su upisali i prvu pobedu pošto su savladali ekipu Minaja rezultatom 2:1 (1:0).

Foto: Starsportphoto

Miloš Radivojević, jedan od stubova odbrane Rada

Strelci u pobedi Rada bili su Nemanja Mladenović i Bojan Ciger dok je jedini gol za ukrajinsku ekipu postigao Anton Sider u 88. minutu. 

Foto: Starsportphoto

Čukarički je minimalnim rezultatom savladao ruski Soči 1:0 (1:0), a jedini gol na meču postigao je Marko Docić sa bele tačke u 39. minutu posle sumnjive sudijske odluke. 

Foto: Starsportphoto©

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Ahmatom iz Groznog 1:1 (0:0)! Hrvatski internacionalac Zoran Nižić doveo je ruski tim do vođstva u 48. minutu, ali je Slavko Bralić u 62. postavio konačnih 1:1!

Foto: Starsportphoto

Novopazarci su demolirali Vorsklu 5:0. Ruku na srce, igrali su protiv omladinaca ukrajinskog tima, ali je to svakako bio dobar trening meč Novog Pazara. 

Evo i svih rezultata superligaških ekipa na pripremama:

Minaj - Rad 1:2 (0:1)

Mladost - Vorskla 2:2 (2:2)

Radnićki Niš - LKS Lođ 1:0 (0:0)

SKA - Napredak 0:0

Mariupol - Proleter 1:1 (1:1)

Ahmat - Vojvodina 1:1 (0:0)

Crvena zvezda - Akademija Pandev 5:0 (1:0)

Soči - Čukarički 0:1 (0:1)

Neftehimki - Voždovac 0:1 (0:1)

Novi Pazar - Vorskla 5:0


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SAD JE I ZVANIČNO! Italijan napokon u Zvezdi! Evo detalja...
Crvena zvezda

SAD JE I ZVANIČNO! Italijan napokon u Zvezdi! Evo detalja...

Dejan Stanković doveo je još jednog Italijana u redove Crvene zvezde! Drugi igrač u istoriji kluba koji dolazi iz ove zemlje i obojica su stigla dok je nekadašnji fudbaler Intera i Lacija šef stručnog štaba. Posle Dijega Falćinelija, crveno - beli dres obućiće i doskorašnji član Lećea Filipo Falko

28.01.2021

17:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija