• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

17:29

LIGA ŠAMPIONA ODLAZI U ZABORAV! NEVEROVATNO! UEFA najavila šokantnu promenu!

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA ODLAZI U ZABORAV! NEVEROVATNO! UEFA najavila šokantnu promenu!

Podeli vest

Ništa više neće biti isto! Revolucija u evropskom klupskom fudbalu uskoro stupa na snagu. Dakle, novoformiranu Ligu šampiona bi igrali samo najbogatiji klubovi i za nju ne bi bilo mesto za Srbiju, ali i jače lige

Već neko vreme se priča o Superligi bogatih klubova, UEFA je odolevala, ali očigledno više ne može!

Španski list AS donosi ekskluzivu da će se najkasnije 2024. godine, a možda već 2022. ili 2023, krenuti takmičenje pod nazivom Super Liga šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Čeka se odluka Reala...

To znači da će SADAŠNJI FORMAT LIGE ŠAMPIONA BITI UGAŠEN! U novom će biti mesta samo za najzvučnije i najbogatije!

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin pregovara sa najvećim klubovima Evrope i još se samo čeka pristanak najvećeg među njima – Real Madrida!

Pristanak su već dali Mančester junajted, Juventus, PSŽ i za mnoge iznenađujuće - turski Fenerbahče.

Foto: ap photo

PSŽ je među prvima potvrdio učešće...

Čeferin je dugo bio protivnik ovakve lige, ali pod sve većim pritiskom klubova je popustio!

Prvobitan plan je da to bude devetogodišnji projekat i to kao se sve strane slože već od naredne godine. Vlasnička struktura bi bila izmešana sa klubovima i UEFA.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ringispil

pre 3 godine

Igracete vi ku...c novu ligu, korona ce vas sve oterati u bankrot a ljubitelji fudbala ce preci na stoni fudbal.

kiza

pre 3 godine

Nije problem. Niko iz manjih zemalja ne treba da učestvuje. Niko iz manjih zemalja ne treba da finansira UEFA (tu je najveći deo para). Niko iz manjih zemalja ne treba da otkupljuje prava na prenos utakmica takve lige. Za dve godine UEFA JE UGASILA SAMU SEBE. Bilo je i vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija