• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

17:58

SEVALE VARNICE MEĐU VEČITIMA, A KOKEZA OTKLONIO SVE DILEME! Evo koju odluku je doneo FSS!

Fudbal

SEVALE VARNICE MEĐU VEČITIMA, A KOKEZA OTKLONIO SVE DILEME! Evo koju odluku je doneo FSS!

Podeli vest

Iznenada se povela polemika između Crvene zvezde i Partizana oko promene pravilnika o dozvoljenom broju stranaca u Superligi! Predsednik FSS, Slaviša Kokeza se oglasio i stavio tačku na nagađanja

Najava da će se propis uskoro promeniti i da se igrači iz Evropske unije neće više tretirati kao stranci izazvala je žestoku reakciju trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, a onda i odgovor generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića!

Tačka na tu priču stiže iz Fudbalskog saveza Srbije. Dileme više nema, novo pravilo će zaživeti kada mu je i vreme – za narednu sezonu. Potvrdio je Tanjugu predsednik srpske Kuće fudbala Slaviša Kokeza.

Foto: Starsportphoto

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza se oglasio i otklonio dileme

-Fudbalski savez Srbije je ozbiljna i nezavisna organizacija koja ne podleže bilo kakvim pritiscima i koja se pridržava važećih pravila i propisa. Samim tim nijednog trenutka nismo razmatrali bilo kakve promene tokom sezone - rekao je Kokeza.

 

On je istakao da je FSS otvoren za predloge svih domaćih klubova.

- Naglasio bih da nijednog trenutka sa rukovodstvom Crvene zvezde nisu vođeni formalni ili neformalni razgovori o promeni pravila o broju stranaca. O tome sam neformalno razgovarao sa direktorom Partizana, ali bez bilo kakvih inicijativa da se tako nešto promeni u ovom momentu. Ukoliko u budućnosti FS Srbije zvaničnim putem dobije takve zahteve, onda ćemo ih razmatrati pred organima Saveza koji su za to odgovorni - istakao je Kokeza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

RAZGOVARAO SA DIREKTOROM PARTIZANA A ZVEZDA KRIVA. OPASNI SU. ZAPOČNU NEŠTO PA IM NE ODGOVARA I ODMA NAPAD NA ZVEZDU. SERONJE.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija