• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

31.01.2021

10:15

ŽENE U ŠOKU, NE MOGU DA VERUJU! POČEO DA ĆELAVI! Dejvid Bekam morao na presađivanje kose! /FOTO/

Fudbal

ŽENE U ŠOKU, NE MOGU DA VERUJU! POČEO DA ĆELAVI! Dejvid Bekam morao na presađivanje kose! /FOTO/

Podeli vest

Ljubimac ženskog pola Dejvid Bekam (45) obavio je tri tretmana presađivanja vlasi, koja su ga koštala oko 45.000 evra, a poslednji je odradio nedavno u Dubaiju, kada je 'pojačao' i bradu

Ljubimac ženskog pola proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam (45) išao je na transplantaciju kose! Legenda Mančester junajteda počela je od 2018. godine znatno da ćelavi, pa je zato odlučio da se podvrgne tretmanima presađivanja vlasi!

Čuveni vezista se tokom igračke karijere često farbao i menjao frizure. Nosio je čuvenu 'italijanku', bio ošišan do glave, probao i čirokanu, a čak je za vreme boravka u Real Madridu imao i 'konjski rep'. Međutim, kako je vreme prolazilo, dlake na glavi su mu postajale sve ređe, zbog čega se u poslednje dve tri-godine u javnosti najviše pojavljivao sa kapom ili kačketom.

Bekam je pričao da to neće uraditi

Nekadašnji as Milana, Los Anđeles Galaksija i Pariz Sen Žermena uslikan je u maju 2020. ispred jednog lokala u Bartfordu i tada se jasno moglo videti kakav problem ima. Zato je suprug Viktorije Bekam, modne dizajnerke i bivše pevačice grupe "Spajs gerls", odlučio da se što pre reši ćelavljenja. Krenuo je stopama svojih kolega i obavio tri tretmana, koja su ga koštala oko 45.000 evra. Poslednji je imao nedavno u Dubaiju, trajao je oko tri sata, a tada je Bekam "pojačao" i bradu.



Zanimljivo, bivši engleski reprezentativac ranije je bio veliki protivnik presađivanja kose, a o tome je čak i javno pričao 2012. godine, dok je bio član "roso-nera".

- Neko je objavio da sam presadio kosu. Ne postoji ništa pogrešno u vezi sa tim, ali ja to ne bih nikada uradio. Ako vidim znakove koji pokazuju da počinjem da ćelavim, verovatno ću obrijati glavu. I dalje imam kosu, i dalje se borim - rekao je tada Bekam.

FUDBALERI KOJI SU
PRESAĐIVALI KOSU

Antonio Konte
Ditmar Haman
Dejvid Bekam
Robert Pires
Dmitri Berbatov
Vejn Runi
Kristijano Ronaldo
David Silva
Raul Meireleš
Čenk Tosun
Andres Tausend
Žose Bosingva
Karlos Martins
Lei Grifits


Ipak, jedan od najprivlačnijih sportista na svetu nije jedini sa ovim problemom. Mnogobrojni poznati fudbaleri su zbog gubitka kose morali da potraže pomoć stručnjaka. To je učinio čak i jedan od najboljih igrača svih vremena Kristijano Ronaldo (35), ali i bivši italijanski reprezentativac, a sada trener Intera, Antonio Konte (51). Ćelavljenje je zadavalo muke i Ditmaru Hamanu, Robertu Piresu, Dmitru Berbatovu, Davidu Silvi, Raulu Meirelešu, Andresu Tausendu, Žozeu Bosingvi...

Runi jedini priznao

Međutim, jedan od retkih koji je javno priznao da je presadio kosu je Vejn Runi (35), čuveni napadač Evertona i Mančester junajteda. On je prvi put to učinio 2011, a potom je ponovio tretman 2013.

- Počeo sam da ćelavim sa 25 godina i rekao sam sebi: "Zašto da ne, presadiću kosu." Oduševljen sam rezultatima. Uradio sam to u klinici "Harli strit" u Londonu - otkrio je novopečeni menadžer Derbi kauntija.


 

Kod stručnjaka bili i Lebron, Nadal, Hamilton...

Ćelavljenje nije rezervisano samo za fudbalere. Među sportistima koji su se borili sa ovim problemom je i najbolji američki košarkaš Lebron Džejms (36), koji je bio podvrgnut mikropigmentaciji, a koristio je i veštačka vlakna kako bi mu kosa izgledala gušće.

I španski teniser Rafael Nadal (35) presadio je oko 4.500 dlaka, a tretman ga je koštao 8.000 evra. Isto su učinili i golfer Tajger Vuds, šampion Formule 1 Luis Hamilton, bivši teniser Endi Rodik...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija