• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

10:19 >> 00:30

TRANSFERI UŽIVO, POSLEDNJI DAN! Zimski prelazni rok je završen! Najveće pojačanje za kraj je doveo Liverpul

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO, POSLEDNJI DAN! Zimski prelazni rok je završen! Najveće pojačanje za kraj je doveo Liverpul

Podeli vest

Zimski prelazni rok u najvećim fudbalskim ligama došao je do samog kraja, uz Informer.rs možete da pratite poslednje dane

 

00.30 - Više nema nijedne potvrde transfera, tako da bi to bilo to što se tiče ovogodišnjeg zimskog prelaznog roka!

00.25 - Nema još potvrda sa zvaničnih sajtova, ali ostrvski mediji su otkrili koji su sve transferi 'prošli'. Džoš King iz Bornmuta u Evertonu, Džoš Maja iz Bordoa u Fulam, Takumi Minamino iz Liverpula u Sautempton, Jan Valeri iz Sautemptona u Birmingem, Adama Dijakabi iz Hadersfilda u Amijen, Džordž Edmundson iz Rendžersa u Derbi, Džek Simspon iz Bornmuta u Glazgov Rendžerse...

00.15 - Sautempton je na pozajmicu u Birmingem poslao desnog beka Jana Valerija.

 

00.02 - Almerija je na pozajmicu do kraja sezone dovela Brajana Rodrigeza iz Los Anđelesa. Urugvajac se najbolje snalazi na krilnim pozicijama i u klubu veruju da će namestiti pregršt šansi za Umara Sadika.

 

00.01 - Prvi se oglasio Njukasl, završio je pozajmicu Džoa Viloka iz Arsenala!

 

00.00 - Prelazni rok je završen, ali sačekaćemo još malo da vidimo hoće li biti potvrda nekih transfera.

23.44 - ZVANIČNO! Olimpik iz Marseja je na pozajmicu sa pravom otkupa za šest miliona evra iz Seltika doveo francuskog vezistu Olivijea Nčama.

 

23.28 - ZVANIČNO! Škodran Mustafi je raskinuo ugovor sa Arsenalom i potpisao je za Šalke u koji stiže kao zamena za Kabaka.

 

23.11 - ZVANIČNO! Ozan Kabak je konačno postao fudbaler Liverpula!

 

23.02 - Engleski mediji javljaju da je Liverpul prihvatio ponudu Sautemptona za pozajmicu Takumija Minamina i da se samo čeka dogovor "svetaca" i Japanca.

22.47 - ZVANIČNO! Slovački štoper Denis Vavro je otišao na pozajmicu u Uesku iz Lacija.

22.34 - ZVANIČNO! Sjajni napadač Entoni Modeste je stigao u Sent Etjen na pozajmicu iz Kelna.

 

22.17 ZVANIČNO! Nica je dovela francuskog štopera Žan Klera Todiboa iz Barselone.

 

22.04 - ZVANIČNO! Hese Rodrigez se vratio u Las Palmas!

 

21.59 - Španski mediji pišu da bi Vukašin Jovanović mogao da pređe iz Bordoa u Elče.

21.34 - ZVANIČNO! Holandsko krilo Džejden Braf je postao član Udinezea. Došao je iz Mančester sitija na pozajmicu s pravom otkupa za 11.000.000 evra.

 

21.15 - ZVANIČNO! Liverpul je doveo štopera Prestona Bena Dejvisa (25) koji je kompletnu karijeru proveo u Čempionšipu i nižim engleskim ligama.

 

20.56 - Nigerijski napadač Džoš Maja stiže u Fulam na pozajmicu iz Bordoa. Klubovi su dogovorili i opciju otkupa za deset miliona evra po završetku sezone.

20.33 - Almerija je pozajmila napadača Brage Giljermea Sketinea koji bi trebalo da bude podrška Umaru Sadiku u nastavku sezone.

20.19 - ZVANIČNO! Danijele Rugani je novi štoper Kaljarija!

20.01 - ZVANIČNO! Valensija je dovela urugvajskog vezistu Kristijana Olivu iz Kaljarija.

 

19.44 - ZVANIČNO! Totenhem je raskinuo pozajmicu Žedsona Fernandeša, a Benfika ga je odmah poslala na novu u Galatasaraj.

 

19.26 - ZVANIČNO! Nikola Ninković je novi fudbaler Breše!

19.02 - ZVANIČNO! Parma je potvrdila dolazak Džošue Zirkzea na pozajmicu s pravom otkupa iz Bajerna.

18.26 - Britanski mediji javljaju da je sve gotovo i da je Ozan Kabak prošao lekarske preglede na "Enfildu". Navodno je papirologija poslata FIFA i čeka se samo ozvaničenje posla. U pitanju je pozajmica za tri miliona evra, sa pravom otkupa na leto za 30.000.000 evropskih novčanica.

18.08 - ZVANIČNO! Bomba u Berlinu! Sami Kedira je novi fudbaler Herte!

 

17.56 - Argentinski mediji pišu da je Markos Roho na lekarskim pregledima i da će uskoro potpisati za Boku Juniors.

17.41 - Gracijano Pele kao slobodan igrač dolazi u Parmu.

17.34 - Arsenalov bek Ejnsli Mejtlend Najls će do kraja sezone igrati na pozajmici u Vest Bromvič Albionu.

17.12 - ZVANIČNO! Neven Subotić je predstavljen u Altahu!

17.01 - Mančester siti je za tandem Fluminenseovih 17-godišnjaka, Matinja i Kaikija, ponudio 17.000.000 evra.

16.36 - Turski štoper Ozan Kabak je prošao deo medeicinskih pregleda i samo ga još malo deli od potpisa za Liverpul.

16.12 - Španska "Marka" piše da postoji velika šansa da Isko do kraja dana napusti Real Madrid.

Foto: APphoto

Isko na "El Klasiku"

15.44 - Totenhem je i zvanično potvrdio da je talentovanog napdača Troja Perota prosledio sa pozajmice iz Milvola na pozajmicu u Ipsvič.

 

15.18 - Viktor Kovalenko je novi igrač Atlante za samo 700.000 evra!

 

15.16 - Ništa od prelaska Dele Alija u Pari Sen Žermen. Želeo ga je Poketino, tri ponude za pozajmicu je poslao PSŽ ali je Totenhem sve odbio jer nije doveo zamenu. Odonosno nije uspeo da vrati Kristijana Eriksena.

15.12 - Fiorentina želi već sada da kupi Darka Lazovića i kapariše ga za sledeće leto. Viola nudi 7.000.000 evra za srpskog reprezentativca iz Verone.

14.46 - Marko Janković nije prošao lekarske preglede u Legiji iz Varšave i neće potpisati ugovor. SPAL je nedavno raskinuo ugovor sa bivšim vezistom Partizana, on se dgovorio sa Legijom, trebalo je da potpiše kao slobodan igrač, ali nije prošao testove..

14.41 - Siniša Mihajlović bi poslednjeg dana prelaznog roka mogao da dovede dva važna pojačanja za Bolonju koja se ove sezone i te kako muči i igra po principu toplo-hladno u Seriji A! Francuski mediji javljaju da je meta Bolonje napadač Rena Mbaje Niang, dok italijanski dodaju da Mihajlović želi i defanzivca Juventusa Danijelea Ruganija.

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

14.21 - Deni Rouz je odbio ponudu Trabzona pa će trenirati sa drugim timom Totenhema do kraja sezone kada mu ističe ugovor.

14.09 -  Ajntraht Frankfurt  potvrdio je  da narednog leta stiže supertalentovani turski napadač Ali Akman (18) iz Burse. Njemu tada ističe ugovor sa popularnim Krokodilima, a sa Ajntrahtom je danas već potpisao ugovor koji će trajati do leta 2025. godine.

13.45 - Radživ van la Para jedan od najvećih promašaja u istoriji Crvene zvezde koja ga je platila 1.2 miliona evra. Španski drugoligaš Logronjes odlučio je da se rastane sa Van la Parom posle samo nekoliko meseci. Odigrao je četiri utakmice, celih 116 minuta, pa će potražiti novu sredinu.

 

 

13.24 - Nejmar je javno poručio da ostaje u PSŽ-u i da želi da produži ugovor.
-  Srećan sam u Pari Sen Žermenu. Mnogo se toga promenilo. Ne mogu tačno da objasnim šta tačno, ali se osećam dobro ovde. Mnogo sam smireniji. Želim da ostanem u PSŽ-u. Želim i da Kilijan Mbape ostane. Hoćemo da PSŽ bude jaka ekipa. Samo želim da nastavim da igram fudbal i da budem srećan, to je najvažnije -  rekao je Nejmar .

Foto: reuters

 

13.09 - Kvinsi Promes se vraća u svoj Spartak iz Moskve. Ajaks je dao zeleno svetlo da se završi transfer holandskog krilnog napadača za 500.000 evra, a Spartak ima i obavezu da ga otkupi na leto.

12.50 - Votford je potpisao Mičela Bergkampa, sina legendarnog holandskog napadača Denisa na ugovor do kraja sezone. Bergkamp mlađi je bio na probi u Arsenalu ranije, ali će završiti u Votfordu, koji ima opciju dodatno produžetka ugovora ako zadovolji kriterijume. Radiće u mladom timu Votforda.

12.34 - Urugvajski napadač Dijego Rolan iskusiće fudbalsku avanturu u Egiptu! Prešao je u ekipu Piramids na jednogodišnju pozajmicu iz Deportivo La Korunje.

12.04 - Crvena zvezda uskoro bi trebalo da ozvaniči dolazak jednog mladog fudbalera.
U pitanju je Đuro Đulio Đekić, prenosi Mozzartsport, fudbaler koji je ponikao u Dinamu iz Zagreba, a koji je nedavno "odjavio" Hrvatsku i uzeo dres reprezentacije Srbije.

11.41 - Vojvodina je na pragu prodaje štopera Siniše Saničanina.  Voša ima konkretnu ponudu Univerzitatee iz Krajove od 1.500.000 evra

11.40 - Liverpul jr na pragu dogovora sa Šalkeom za Ozana Kabaka, a rado se o pozajmici uz pravo otkupa.

11.39 - Turski napadač Dženk Tosun potpisao je za Bešiktaš iz kojeg je i otišao u Everton pre tri zime za 22.500.000 evra! Pozajmica do leta.

 

 

11.11 - Napadač Glen Mari potpisao je za Notingem Forest kako bi mu pomogao da se spasi ispadanja iz Čempionšipa! Mari je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Votfordu, ali ga je Brajton u međuvremenu povukao i poslao među Šumare, gde će ponovo raditi s Krisom Hjustonom.

 

 

 

10.55 - Hrvatski štoper Duje Ćaleta-Car neće pojačati Liverpul u zimskom prelaznom roku, a to je saznao na aerodromu. Liverpul je tražio pojačanje u zadnjoj liniji zbog silnih povreda, a jedna od opcija bio je hrvatski štoper Duje Ćaleta-Car.Francuski mediji preneli su vest da je Ćaleta-Car otputovao na aerodrom u Marseju i čekao da se ukrca na let za Liverpul. Međutim, u poslednji čas mu je poručeno mu je da ne dolazi, jer je transfer propao. 

 

10.46Roko Komiso, gazda Fiorentine, ne krije da je naš mladi napadač Dušan Vlahović želja mnogih velikana, ali poručuje da ne mrda iz Firence. Pre tri dana srpski golgeter je napunio 21 godinu, a u ovoj sezoni italijanskog prvenstva je već dao sedam golova, na 19 nastupa za "violu" u Seriji A. Naravno, fudbalskim  gigantima to nije promaklo.

Foto: ap photo

 

10.17 - Nemanja Radonjić se seli u Hertu! Transfer je dogovoren još u nedelju uveče, a Radonjić će uskoro biti u Berlin. Radi se o pozajmici do kraja sezone, uz opciju otkupa od 12.000.000 evra.

Foto: reuters

Nemanja Radonjić

 

10.16 - Prvi čovek Fjorentine Roko Komiso izjavio je da srpskog napadača Dušana Vlahovića ne namerava da proda nikom i da je on budućnost kluba.

10.15 -  Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija