• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

16:35

U LOŠEM JE STANJU! Problem ustanovljen na lekarskom pregledu

Fudbal

U LOŠEM JE STANJU! Problem ustanovljen na lekarskom pregledu

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Janković ipak neće pojačati poljsku Legiju ove zime, pošto nije prošao lekarske preglede u Varšavi

Povremeni reprezentativac Crne Gore je još prošle srede doputovao u Varšavu i priključio se treninzima Legije, ali do saradnje na kraju neće doći zbog loših rezultata na medicinskim pregledima.

Poljski mediji napominju da su ljudi iz Legije znali da je Marko Janković u ne baš idealnom fizičkom stanju, ali su usled loše finansijske situacije u klubu bili spremni da prihvate taj rizik. Bili su svesni da "crnogorski Mesi" dugo nije igrao fudbal na takmičarskom nivou, pa su mu posle loših rezultata na prvom testiranju pružili novui šansu.

Foto: Starsportphoto©

Marko Janković

Postojala je mogućnost da je dug put uticao na opšte stanje njegovog organizma. Međutim, ni ponovoljeni testovi nisu urodili plodom. Bilo je pomaka, ali nedovoljno da bi se u Legiji odlučili da angažuju Jankovića.

Prema tome, Janković je ostao slobodan igrač i u potrazi je za novim klubom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija