• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

21:11

NAVIJAČI U NEVERICI! Evo koji broj je Radonjić zadužio u Herti /FOTO/

Fudbal

NAVIJAČI U NEVERICI! Evo koji broj je Radonjić zadužio u Herti /FOTO/

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić će do kraja sezone braniti boje berlinske Herte u koju je stigao na pozajmicu iz Olimpika iz Marseja

Radonjić je poslednjeg dana prelaznog roka stigao u Berlin, a nosiće dres sa brojem 24, koji do sada u karijeri nije nosio.

Svima je poznato da je njegov omiljeni broj sedam, ali je on bio zauzet. Međutim, bilo je za očekivati da uzme broj 49 koji je sa velikim uspehom nosio u Crvenoj zvezdi ili eventualno 19 koji je jedini slobodan od manjih brojeva, a ovim potezom je šokirao navijače.

Reprezentativac Srbije se odmah posle promocije na Olimpijskom stadionu u Berlinu slikao sa dresom, a fotografiju je objavio na Instagramu.

- Oduševljen sam zbog potpisa za tako veliki klub. Siguran sam da ću opravdati poverenje ljudi koji su me doveli - napisao je Radonjić.

 

 

Priliku da debituje za Hertu, Radonjić će imati u petak i to protiv minhenskog Bajerna u Berlinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija