• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

10:52

SRBIN, A NEĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Potpisao za Milan, pa otkrio da želi da postane reprezentativac ove države!

Fudbal

SRBIN, A NEĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Potpisao za Milan, pa otkrio da želi da postane reprezentativac ove države!

Podeli vest

Miloš Kerkez ima samo 17 godina, a na insistiranje Paola Maldinija stigao je u Milan iz mađarskog Đera, tima iz tamošnje druge lige

Srpski tinejdžer rodom iz Vrbasa stigao je među "rosonere" i to nekoliko nedelja pred meč sa Crvenom zvezdom.

Kerkez je karijeru počeo u Hajduku iz Kule za koji je igrao do 14. godine, piše "Nemzeti Sport", a za sajt kluba je otkrio da je njegova želja da postane reprezentativac Mađarske, a ne Srbije.

 

 

- Razgovarali smo o tome u porodici ranije i naša odluka je bila jednoglasna - definitivno želim da igram za reprezentaciju Mađarske i ne poričem to, ova odluka je očigledno zbog mog vremena provedenog u Đeru! - rekao je Kerkez za sajt Đera.

Kerkez kaće da će sad promeniti i klub za koji navija.

- Da, bio sam navijač Juventusa otkad sam bio dete, ali sada će se situacija sigurno promeniti. Nadam se da će Milan zadržati prvo mesto na tabeli.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
razmisli

pre 3 godine

kad nemas osecaj pripadnosti bezi sto dalje od nas tako je bolje za obe strane umisljena velicino

teodor

pre 3 godine

Cisto da dam jedno malo objasnjenje vezi sa ovim deckom. On jeste iz Srbije, ali je etnicki Hrvat, Kerkezi su Hrvati iz Zapadne Hercegovine. Nema Srba sa prezimenom Kerkez, a kad je vec tako onda je lako odluciti da se ne igra za Srbiju. On je premlad da bi gajio iluzije o A selekciji Srbije a mnogo mu je realnije da igra za Madjarsku koja mu je i njegovoj porodici ocigledno pruzila sve uslove da uspe. Verovatno su roditelji dobili lep posao,decko uslove za razvoj svoga talenta i to je to. Ipak, mislim da FSS treba da iskontaktira njegovog oca, cisto da se vidi zasto i radi spoznaje o cemu se tu radi. To je vazno znati zbog nekih drugih slucajeva koji ce doci u buducnosti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija