• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

18:35

RADONJIĆ - KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Viljas Boas podneo OSTAVKU i PLJUVAO klub! Marselj ŽESTOKO odgovorio!

Fudbal

RADONJIĆ - KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU! Viljas Boas podneo OSTAVKU i PLJUVAO klub! Marselj ŽESTOKO odgovorio!

Podeli vest

Opšti haos poslednjih dana potresa Olimpik Marselj

Klub sa Azurne obale prolazi kroz jedan od najtežih perioda u 122 godine dugoj istoriji. Tokom prošle nedelje prvi trener tima Andre Viljas Boas objavio je da će na kraju sezone napustiti "Velodrom". Tek što se bura oko njegovog odlaska spustila, navijači su napali trening kamp i napravili veliku materijalnu štetu, nezadovoljni zbog poslovanja kluba. Zbog sigurnosti utakmica sa Renom je otkazana, a novi problem pojavio se tokom dana. 

Foto: reuters‚

Viljas Boas je imao redovnu konferenciju za medije, a portugalski stručnjak iskoristio je priliku da se pobuni zbog načina rada sportskog sektora. Glavni motiv za njegovo obraćanje bio je dolazak Olivera Ntičama iz Seltika, ali i odlazak Nemanje Radonjića iz kluba. 

- Odlazim jer se ne slažem sa sportskom politkom kluba. Reako sam im da neću Ntšama, nije bio na našem spisku. Nemam ništa sa tom odlukom. To je igrač za koga sam rekao 'ne'. Nisam ni znao da je potpisao, saznao sam u medijima dan posle - rekao je Viljas Boas. 

Ni tu nije bio kraj njegovog monologa, a dotakao se i odlaska Nemanje Radonjića iz kluba, što ga je, čini se, posebno pogodilo. 

- Neću nikakve pare, samo hoću da odem. Da razjasnim: ne tražim ništa od Marseja ili Frenka Mekorta. Dao sam svoje mišljenje i ne mogu kao profesionalac da prihvatim da me niko ništa ne obaveštava. I nema to ništa sa incidentima sa navijačima. Samo je vezano za ono šta ja želim od sportskog aspekta. Za Nemanju Radonjića su me obavestili tek tog jutra - istakao je portugalski stručnjak. 

Foto: reuters

- Ponavljam, ne želim nikakav novac, samo hoću da odem. Želim da budem jasan - podvukao je Viljas Boas. 

Kako prenose francuski mediji ostavka koja je ponuđena je i prihvaćena, ali to neće biti kraj drame. Marselj je pokrenuo disciplinski postupak protiv Andre Viljasa Boasa zbog neprihvatljivog ponašanja. 

- Odluka je postala neizbežna zbog ponavljanja postupaka i stavova koji ozbiljno štete instituciji i njenim zaposlenima koji je svakodnevno brane. Njegov izuzetan rad se ne može dovesti u pitanje. Moguće kazne biće izrečene nakon disciplinskog postupka - navodi se u saopštenju kluba. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija