• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

16:31

JOVIĆA ĆE OD LETA DA TRENIRA LEGENDA REALA! Zbogom Zidane!

Fudbal

JOVIĆA ĆE OD LETA DA TRENIRA LEGENDA REALA! Zbogom Zidane!

Podeli vest

Zbog brojnih neslaganja unutar Real Madrida sve glasnije se priča o smeni Zinedina Zidana, a sve je izvesnije da će jednu legendu Reala na klupi zameniti druga

Legendarni fudbaler  Zinedin Zidan je u svom prvom trenerskom mandatu klubu doneo tri uzastopna trofeja u Ligi šampiona, a onda se vratio kao spasilac i doneo još jednu titulu u La ligi, međutim zbog slabijih rezultata već se povela priča i o tome ko će biti njegov naslednik od 2021/22.

Španski  "El Larguero", koji je dobro upućen u dešavanja u Madridu, navodi da je Raul Gonzales glavni kandidat da zameni svog nekadašnjeg saigrača Zinedina Zidana.

Foto: APphoto

Hoće li ljubimac navijača postati trener Reala? Raul u društvu Ronalda

Pominje se i Masimilijano Alegri, koji je već godinu i po dana bez posla otkako je napustio Juventus, međutim prednost se daje Raulu, iako nema mnogo iskustva. Razlog je što zna kako diše klub, a u prethodnom periodu pokazao se u mlađim kategorijama. 

Foto: AP PHOTO

Da li se približio rastanak? Ostanak Zidana još uvek pod znakom pitanja...

Raul je jedan od najboljih igrača u istoriji Reala, ali se nije na lep način rastao jer su ga odbacili zbog godina. Stvari su se izgladile 2018. godine i postepeno je napredovao kroz selekcije kluba.

Videćemo kako će se novi trener Real Madrida slagati sa Lukom Jovićem, koji će se od leta vratiti ponovo u klub kada mu istekne pozajmica u Frankfurtu! Podsetimo Raul je svojevremeno igrao sa Srbima, Pericom Ognjenovićem i Predragom Mijatovićem u Real Madridu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija