• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.02.2021

23:54

SAMI SMO KRIVI ZA SVE! Selektor "orlova" samokritičan

Fudbal

SAMI SMO KRIVI ZA SVE! Selektor "orlova" samokritičan

Podeli vest

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić rekao je da je Bosna i Hercegovina u današnjem meču kaznila sve promašaje njegove ekipe i da je zasluženo slavila

- Potpuno zaslužena pobeda Bosne i Hercegovine, igrali su jednostavno, znali su šta hoće i kaznili su sve naše promašaje. Imamo mnogo toga da analiziramo i ispravimo stvari - rekao je Ivančić, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Futsal reprezentacija Srbije izgubila je od Bosne i Hercegovine sa 2:4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Foto: Starsportphoto

Goran Ivančić

- Svaka sledeća utakmica je takva da jednostavno moramo da je dobijemo. Za sve što se desilo sami smo krivi - rekao je Ivančić.

Bosna i Hercegovina je oba poluvremena u Novom Sadu dobila rezultatom 2:1 i sada na tabeli Grupe 4 ima šest bodova na prvom mestu, dok selekcija Srbije ima jedan bod i trenutno se nalazi na trećem mestu.

Srbija naredni meč u kvalifikacijama igra 5. marta protiv selekcije Severne Makedonije na domaćem terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija