• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

14:20

U PETAK SLAVI 36. ROĐENDAN, UGOVOR MU JE NA STOLU...ŠTA ĆE ODLUČITI? Ronaldo na prekretnici!

Fudbal

U PETAK SLAVI 36. ROĐENDAN, UGOVOR MU JE NA STOLU...ŠTA ĆE ODLUČITI? Ronaldo na prekretnici!

Podeli vest

Kristijanu Ronaldu nebo je granica! I dalje blista Portugalc, još uvek je željan trofeja, golova, nagrada... Godine su za njega samo broj, a došao je trenutak da odluči gde će nastaviti karijeru

Brojke kada je Kristijano Ronaldo u pitanju su i dalje impozantne! Jedan od najboljih igrača na svetu nemilosrdno rešeta protivničke mreže i u Seriji A, čime jasno pokazuje da još uvek može da donese Juventusu velike rezultate! Ove sezone je dao 22 pogotka u 23 meča!

U italijanskim medijima već sada je pokrenuta rasprava oko produžetka njegove saradnje u Torinu.

Piše se i priča da i klub i sam Portugalac imaju obostranu želju da nastave dalje zajedno! Fenomenalnom golgeteru aktuelni ugovor ističe u junu 2022. godine i razgovaralo bi se o još jednoj godini! Trenutno nije bilo zvaničnih sastanaka između Fabija Paratičija i Žorža Mendeša, ali je ideja više nego aktuelna.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo igra nestvarno u 36. godini!

Ronaldo godišnje neto zarađuje 31.000.000 evra, što predstavlja ozbiljan udarac za klupsku kasu u krizim vremenima, ali Juventus sa njim u timu dobija mnogo.

Pošto 5. februara ove godine slavi 36. rođendan, on bi imao 38 godina po isteku ugovora sa timom iz Torina, ali ostaje da se vidi šta će odlučiti. MLS i Kina sada nisu realna opcija, ali s obzirom na situaciju u Real Madridu i novac koji poseduje PSŽ, neki od ta dva kluba bi mogli da probaju da ga dovedu u svoje redove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija