• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

17:48

KJELINI ŽELI SUPERLIGU EVROPE! Vreme je za PROMENE!

Fudbal

KJELINI ŽELI SUPERLIGU EVROPE! Vreme je za PROMENE!

Podeli vest

Kapiten Juventusa Đorđo Kjelini istakao je da je on jedan od fudbalera koji će podržati novo takmičenje kao zamenu za Ligu šampiona

- Još pre pet godina rekao sam Andrei Anjeliju (predsednik Juventusa) da očekujem svakog vikenda da igram protiv Barselone, Real Madrida, Pari Sen Žermena, Bajern Minhena... Za igrača na najvišem nivou, to je neophodno - rekao je Kijelini u razgovoru za "So Fut". 

Foto: reuters

Štoper Juventusa jasan je u nameri da se nešto promeni. 

- Želim da vidim velike promene, Možda novi format Lige šampiona? Svakako, moramo unaprediti proizvod - istakao je Italijan. 

Kijelini smatra da je on u podređenom položaju u odnosu na Van Dajka i Ramosa. 

Foto: AP/Photo

- Da biste pobedili u bitkama sa napadačima, morate biti pesimista i očekivati najgore. Andrea Barzalji i ja nemamo tako visok niov kao Ramos i Van Dajk. Ja sam po prirodi povučen i stidljiv, ali na terenu sam sposoban da učinim bilo šta za pobedu svog tima. Mnogo volim da pobeđujem, a adrenalin mi posebno proključa kada blokiram šut protivničkog igrača. To je drugačiji vid radosti nego kada postignete gol. Dao sam gol protiv Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, ali to mi je donelo manju radost nego kada sam blokirao šut Hariju Kejnu u 89. minutu iz kog bi verovatno dao gol - podvukao je stameni štoper. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija