• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

21:43

ŠOK! INTERU TREBA 200.000.000. EVRA DA BI PRODISAO! Italijanski velikan u problemima!

Fudbal

ŠOK! INTERU TREBA 200.000.000. EVRA DA BI PRODISAO! Italijanski velikan u problemima!

Podeli vest

Finansijska situacija Intera je sve lošija i prema najnovijim izvešajima ako se ne pronađu VELIKI NOVAC u najskorije vreme, klub bi mogao da se suoči sa neverovatnim posledicama

Renomiranog list, Fajnenšl Tajm, je preko dobro obaveštenih izvora iz sveta finansija stigao do informacije da je Interu potrebno čak 200.000.000 evra samo da bi preživeo stanje u kojem se trenutno nalazi!

To nije sve! Potrebno je mnogo više novca kako bi se kriza prebrodila!

Foto: Tanjug/AP

Igrači Intera nisu primili plate četiri meseca...


Verovali ili ne, igračima se duguju već četiri plate, a Real nije dobio ratu za Hakimija! Nije isključeno oduzimanje bodova! Takođe, Navodi se da Suning, koji drži većinski udeo u klubu, intenzivno traži investitore kako bi se što pre stalo na kraj finansijskom posrtanju!

Ne samo što su praktično svi Interovi izvori priliva novca presušili od kada je počela korona, već je i kompanija Suning u vlasništvu porodice Žang suočena s ogromnim dugovima u Kini!

Radi se o vrtoglavoj sumi od milijardu i dvesta miliona dolara! 

Iz tog razloga je Žan Đindong, vlasnik Suninga, založio akcije svoje kompanije tehnološkoj kompaniji Alibaba, kako bi se obezbedila sredstva za dalji rad! 

Ostaje da se vidi kakva sudbina čeka italijanskog giganta! U ovom momentu inter se nalazi na drugom mestu u Seriji A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija