• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

22:48

NASTAVLJA SE HAOS U MARSELJU! Prodaje se LEGENDARNI "Velodrom"! /VIDEO/

Fudbal

NASTAVLJA SE HAOS U MARSELJU! Prodaje se LEGENDARNI "Velodrom"! /VIDEO/

Podeli vest

Gradonačelnik Marseja Benoa Pajan izjavio je danas da želi da proda stadion Velodrom jer je preskup za grad

- Želeo bih da prodam stadion jer on košta previše. Naći ću način da pronadjem kupca sledećih meseci ili godina - izjavio je Pajan, prenela je Hina.

Velodrom, na kom nastupa fudbalski klub Olimpik, poslednji put je renoviran za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Uloženo je 287 miliona evra u njegovu rekonstrukciju, od kojih je polovinu dao grad Marsej.

Ovaj postupak sigurno će dodatno iznervirati navijače Marselja koji su već dovoljno izrevoltirani zbog loše situacije u klubu, nakon javnog nastupa trenera Andre Viljasa Boasa koji je "popio" suspenziju zbog izjava, loše finansijske situacije u klubu, ali i katastrofalnom poslovanju sportskog sektora. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija