• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

22:45

INTER JE LIDER SERIJE A! "Neroazuri" ukrotili Vlahovića! /VIDEO/

Fudbal

INTER JE LIDER SERIJE A! "Neroazuri" ukrotili Vlahovića! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Intera savladali su Fiorentinu sa 2:0 (1:0) u 21. kolu italijanske Serije A

Inter je prvi! Četa Antonija Kontea je posle bolnog poraza od Juventusa u polufinalu Kupa imala teško gostovanje u Firenci, pobeda je bila neophodna kako bi "neroazuri" ostali u trci za titulu, ali su na kraju imali razloga za slavlje na stadionu "Artemio Franki" pošto su savladali Fiorentinu sa 2:0 (1:0). 

Foto: Tanjug/AP

Poveo je Inter preko Nikola Barele koji je u 31. minutu sjajnim udarcem savladao Dragovskog. Imala je i Fiorentina svoje prilike u prvom delu igre, ali je odbrana "neroazura" odigrala najzreliju utakmicu ove sezone. 

Meč je bio rešen u prvim minutima drugog poluvremena, pošto je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić duplirao prednost svog tima i postavio konačnih - 2:0.

U timu iz Firence nije bilo Nikole Milenkovića koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona, dok je Dušan Vlahović odigrao 74. minuta, ali bez konkretnog učinka. Sa druge strane Aleksandar Kolarov presedeo je meč na klupi. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

SERIJA A – 21. KOLO

Petak

Fiorentina - Inter 0:2 (0:1)
Barela 31, Perišić 52

Subota

15:00 Atalanta - Torino 

15:00 Sasuolo - Specija

18:00 Juventus - Roma 

20:45 Đenova - Napoli 

Nedelja

12:30 Benevento - Sampdorija 

15:00 Milan - Krotone 

15:00 Udineze - Verona 

18:00 Parma - Bolonja 

20:45 Lacio - Kaljari 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija