• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

16:18

BIVŠI REPREZENTATIVAC U ČUKARIČKOM! Ogromno pojačanje za "brđane"!

Fudbal

BIVŠI REPREZENTATIVAC U ČUKARIČKOM! Ogromno pojačanje za "brđane"!

Podeli vest

Novi fudbaler Čukaričkog Strahinja Tanasijević rekao je danas da nije želeo da se vrati u Srbiju, osim u slučaju dogovora sa timom s Banovog brda i istakao da mu je želja da se igrački vrati i pomogne ekipi da ostvari ciljeve

- Imao sam još šest meseci ugovora sa Kjevom, ali sam uz posredovanje Filipa Đorđevića, nekadašnjeg saigrača, prihvatio ponudu tima sa Banovog brda. Iskreno, nisam želeo da se vraćam u Srbiju, osim u slučaju dogovora sa Čukaričkim. Imao sam još jednu ponudu domaćeg kluba, bilo je još interesovanja, ali ništa konkretno - rekao je Tanasijević za klupski sajt i dodao.

- Znam kakav je moj novi klub, najstabilniji u Srbiji, ima dobre rezultate, forsira mlade igrače, sve to je presudilo da dođem ovde - rekao je on.

Sada već bivši igrač Kjeva iz Verone igra na mestu štopera, a bio je i član mlađih reprezentativnih kategorija Srbije. Superligaški debi imao je u ekipi Rada, u oktobru 2017. godine. Posle samo 11 odigranih mečeva za prvi tim "građevinara" skrenuo je pažnju tima iz Serije A, pa je usledio potpis ugovora sa Kjevom.

Foto: Starsportphoto

Novi štoper Čukaričkog nije se naigrao po odlasku iz Rada. Zabeležio je jedan nastup za Kjevo u Seriji A, igrao je u Primaveri, potom na pozajmicama u tada francuskom drugoligašu Parizu, i potom u Radu.

- Otišao sam sa 20 godina u inostranstvo. Kad sad vratim film, malo se kajem što sam tako rano krenuo preko granice. Trebalo je možda da sačekam još pola godine, godinu dana, da steknem još iskustva i samopouzdanja. Kad odeš malo stariji i iskusniji, drugačije i razmišljaš... Opet, s druge strane, veliko je ovo bilo iskustvo za mene - rekao je on.

Tanasijević je od ranije poznavao nekolicinu novih saigrača, a kao prevashodni cilj istakao je da želi da se igrački vrati i da se prilično uželeo utakmica.

- Momci su me sjajno prihvatili, ekipa je mlada, stariji se ponašaju kao da su naši vršnjaci, baš sam srećan ovde u klubu. Odgovaraju mi ambicije kluba koji napada Evropu, moje lične su da se izborim za svoje mesto, da se igrački vratim i da pomognem timu da ostvari ciljeve - rekao je on.

Nedavno je trener Čukaričkog Dušan Đorđević rekao da će Tanasijević biti veliko pojačanje.

- Šefa znam od ranije, igrao sam protiv tima koji je on sa klupe predvodio dok sam bio član Žarkova. Trener me je takođe odlično prihvatio, odgovaraju mi njegova staloženost i mirnoća -  naveo je Tanasijević.

Foto: Starsportphoto

On je u Inđiji, u prvom kolu drugog dela šampionata, pobedu Čukaričkog ispratio sa klupe.

- Baš sam se iznenadio koliko je ekipa čvrsto izgledala na tom meču, posebno određeni igrači. Jedva čekam da i ja zaigram sa njima. Znam kakva je konkurencija, iako te momke ne gledam tako. Nemamo uopšte odnos da smo konkurenti, ali sam svestan njihovih kvaliteta - rekao je Tanasijević.

On je istakao da je spreman za maksimalne napore već za duel protiv Vojvodine, u kojem očekuje trijumf svog tima.

- U svakoj utakmici idemo na pobedu, pa će tako biti i protiv Vojvodine. Ako ponovimo pristup meču kao protiv Inđije, rezultat će doći sam po sebi - zaključio je Tanasijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija