• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

18:10

NAJBOLJI TIM IGRAČA NA ISTEKU UGOVORA! Mesi kapiten, na spisku i ZVEZDIN rival!

Fudbal

NAJBOLJI TIM IGRAČA NA ISTEKU UGOVORA! Mesi kapiten, na spisku i ZVEZDIN rival!

Podeli vest

Januarski prelazni rok je gotov! Nije bilo velikih transfer "bombi", ipak, mnogi od klubova nisu rešili goruće probleme i produžili ugovore sa glavnim igračima. Predstavljamo vam najboljih 11 koji su slobodni u izboru nove sredine

Đanluiđi Donaruma (Milan)
Milanova najbolja sezona u polsednjoj deceniji mogla bi da se okarakteriše kao neuspešna ukoliko Đanluiđi Donaruma napusti "San Siro" na kraju sezone. 

Foto: Reuters

Donaruma je upisao više od 200 mečeva u crno-crvenom dresu iako ima tek 21. godinu. Navijači ga obožavaju, a i sam sportski direktor Maldini tokom prethodne nedelje najavio je da su pregovori sa Dnarumom, kao i Čalhanogluom i Ibrahimovićem u toku. 

Žerom Boateng (Bajern Minhen)
Štoper Bajerna već nekoliko sezona nalazi se na izlaznim vratima kluba iz Minhena. Ipak, osvajaš Svetskog prvenstva sa Nemačkom uspeva uvek da "ispliva" i ostane u timu. 

Foto: AP/Photo

Mančester siti je zainteresovan za 32-godišnjeg štopera. Boateng bi voleo da ostane na "Alijanc Areni", a utisak je da bi i Bajern voleo da zadrži iskusnog defanzivca. 

Serhio Ramos (Real Madrid)
Pokazao je Real da nema problem da se odrekne legendi kada su pustili Raula i Kasiljasa iz kluba. Slična sudbina bi mogla da zadesi i Serhija Ramosa. Kapiten "madriđana" želi astronomski ugovor, dok klub ne želi da prihvati Ramosove uslove. 

Foto: Reuters

Real Madrid mu je ponudio novi jednogodišnji ugovor, sa smanjenjem plate. Mančester junajted vreba iz senke i nada se da će uspeti da ulovi kapitalca za srce odbrane "crvenih đavola". 

David Alaba (Bajern Minhen)
Još jedan igrač Bajerna nalazi se na izlaznim vratima šampiona Evrope. David Alaba je jedan od najboljih univerzalaca u svetu fudbala, te ogromno interesovanje za njegov potpis ne čudi. 

Foto: Reuters

Alaba je saopštio klubu da neće produžiti ugovor i da će od leta preomeniti klub. Najčešće se pominje Real Madrid kao naredna destinacija, a šuška se i o astronomskoj plati od 204.000 funti nedeljno. 

Fernandinjo (Mančester siti)
Gvardiolin mozak na terenu! Brazilski veteran držao je kompletnu igru Mančester sitija u prethodnim sezonama, ali su ga "godine" stigle. 

Foto: Reuters

Fernandinjo ima mnoštvo ponuda iz Južne Amerike, te je najrealnije da će u domovini završiti karijeru. 

Žoržinjo Vajnaldum (Liverpul)
Vajnaldum još uvek nije produžio ugovor sa Liverpulom, a kako vreme odmiče sve je realnije da ni neće. 

Foto: Tanjug/AP

Holanđanin je tokom leta bio želja Barselone, ali su "redsi" odbili da ga prodaju. Ipak, utisak je da će Vajnadum baš put Katalnije u junu. 

Memfis Depaj (Lion)
Holandski napadač u potpunosti je oživeo karijeru nakon odlaska iz Mančester junajteda u Francuskoj i došlo je vreme za novi izazov. 

Foto: Reuters

Kao i u slučaju Vajnalduma Barselona je želela Depaja tokom leta, ali je Lion odbio sve ponude. Ronald Kuman želi još jednog svog "specijalistu" iz reprezentacije. 

Anhel Di Marija (Pari Sen Žermen)
Prvi iz argentinskoj trojca u napadu ovog tima. Ofanzivac Pari Sen Žermena na leto ostaje bez ugovora i sve su prilike da ga neće produžiti. 

Foto: Reuters

Di Marija ima ogromnu platu u timu iz Francuske što verovatno i koči potencijalno zainteresovane klube.

Lionel Mesi (Barselona)
Apsolutno najinteresantniji slobodan igrač od prvog jula! Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala rešio je da napusti Barselonu i oproba se u drugoj sredini. 

Foto: Reuters

Zaintersovanih je mnogo, Inter, Mančester siti i Pari Sen Žermen. Francuzi su finansijski najmoćniji i najkonkreniji za sada i realno bi bilo da će Mesi na "Park Prinčeva". 

Serhio Aguero (Mančester siti)
Napadač Mančester siti ima ogromnih problema sa povredama ove sezone i teško je očekivati da će dobiti novi ugovor u Sitiju. 

Foto: AP Photo/Jon Super

Aguero ima 32 godine i platuod oko 260.000 funti nedeljno što bi moglo da pravi problem novim poslodavcima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

RAMOS OPERISAN! Real sve slabiji!
Fudbal

RAMOS OPERISAN! Real sve slabiji!

Kakav udarac za Real Madrid! Odavno situacija nije sjajna kada je u pitanju zdravstveni bilans u redovima španskog giganta, a sada Zidan neće moći neko vreme da računa na kapitena Serhia Ramosa

07.02.2021

14:06 >> 13:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija