• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

20:52

BAJERN ŠAMPION SVETA! Minimalcem do laskave titule! /VIDEO/

Fudbal

BAJERN ŠAMPION SVETA! Minimalcem do laskave titule! /VIDEO/

Podeli vest

Šampion Evrope Bajern Minhen je u Al Rajanu osvojio titulu svetskog klupskog prvaka pobedom protiv meksičkog Tigresa (1:0)! Nemci su opravdali ulogu favorita, a strelac jedinog pogotka bio je Pavar u 59. minutu meča

Najbolji tim Evrope postao je i najbolja ekipa planete! Bajern je obogatio bogatu klupsku istoriju još jednim sjajnim uspehom!

Foto: Tanjug/AP

Prvaci sveta! Bajern Minhen opravdao je ulogu favorita!

Postali su Nemci klupski prvaci sveta pobedom nad meksičkim Tigresom! Minimalni trijumf doneo je Flikovoj ekipi laskavu titulu, iako u timu nije bilo Tomasa Milera, koji nije igrao zbog pozitivnog testa na koronu, potom Havija Martineza, Leona Gorecka i Džeroma Boatenga. 

U 19. minutu nakon VAR-a poništen je prelep pogodak Džošue Kimiha. Primio je pas, izborio se za poziciju i pucao s distance. Lopta je ušla u donji levi ugao.

Meksički tim nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol favorita na ovom susretu!

Jedini strelac bio je Bendžamin Pavar u 59. minutu meča!

Mogao je Taliso da duplira prednost u samom finišu meča, ali je lopta pogodila stativu u 81. minutu.

Fudbaleri egipatskog Al Ahlija osvojili su treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u Kataru, nakon što su posle penala pobedili brazilski Palmeiras sa 3:2 (0:0).

Posle 0:0 regularnom delu meča, sigurni izvodjači penala za Al Ahli su bili Bard Banoun, Mohamed Hani i Žunior Adžaji, dok su kod Palmeirasa precizni bili Gustavo Skarpa i Gustavo Gomes.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija