• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

11:50

ZNA SE GDE RAMOS NASTAVLJA KARIJERU! Isplivali novi detalji!

Fudbal

ZNA SE GDE RAMOS NASTAVLJA KARIJERU! Isplivali novi detalji!

Podeli vest

Kako prenose španski mediji, došlo je do napretka u pregovorima između Serhia Ramosa i Real Madrida, a inicijativu je ipak preuzeo Ramos

Kapiten Real Madrida i jean od najboljih defanzivaca današnjice, Serhio Ramos, pozvao je telefonom predsednika Florentina Peresa da bi napokon obavili razgovor!

Ramos ga je pozvao da vidi kako je, pošto je početkom februara bio potitivan na koronu, a tom prilikom su razgovarali i o spornim pitanjima zbog kojih kapiten mesecima unazad odbija da potpiše novi ugovor!

Nakon tog razgovora, obavljen je i drugi, kada je Peres pozvao Ramosa da proveri kakvo je stanje sa njegovom povredom kolena! Predsednik je čestitao stubu svoje odbrane na požrtvovanju i tome što se stavio na raspolaganje treneru Zinedinu Zidanu za utakmicu polufinala španskog Superkupa sa Atletik Bilbaom iako ga je mučila povreda.

Na taj način su izgladili malo poljuljane odnose i Real će verovatno morati da načini korak u tom smeru da ispuni barem neki od Ramosovih zahteva.Tačka spoticanja je to što Ramos želi višegodišnji ugovor!

Ako prihvate to, nema sumnje da će Serhio Ramos i u budućnosti komandovati Realovom odbranom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija