• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

20:00 >> 22:57

MESI I BARSELONA NA KOLENIMA! Het-trik Embapea u srcu KATALONIJE! Liverpul kaznio Lajpcigove gluposti! /VIDEO/

Fudbal

MESI I BARSELONA NA KOLENIMA! Het-trik Embapea u srcu KATALONIJE! Liverpul kaznio Lajpcigove gluposti! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Barselonu sa 4:1 (1:1) u prvoj utakmici osminefinala Lige šampiona, dok je Liverpul savladao Lajcpig sa 2:0 (0:0)

Ne treba nikada otpisati Barselonu, ali čini se da će utakmica u Parizu biti poslednja za Mesija u dresu katalonskog giganta u Ligi šampiona! Kilijan Embape i Pari Sen Žermena razbili su Barselonu sa 4:1 (0:0) i stigli na prag plasmana u četvrtfinale. 

Foto: Tanjug/AP

Imala je Barselona inicijativu u prvom poluvremenu što je materijalizovala golom Mesija sa bele tačke u 26. minutu, ali je od tog trenutka na terenu bio samo jedan tim! 

Kilijan Embape je u 32. poravnao rezultat, da bi u 65. doneo potpuni preokret na Kamp Nou, a fantastičnu partiju zapečatio je u 85. minutu kada je postigao het-trik i postao treći najbolji strelac u istoriji Pari Sen Žermena! 

Strelac je na Kamp Nou bio i Moise Kin koji je posle sjajne asistencije Leandra Paredesa savladao Ter Štegena i nagovestio kraj Barselone. 

Embape je na Kamp Nou het-trikom "pozvao" Mesija da mu se pridruži u Parizu, a sve je izvesnije da će se to i desiti!

Barselona - Pari Sen Žermen 1:4 (1:1)

Strelaci: Mesi 28p - Mbape 32, 65, 85, Kin 71

Stadion: Kamp Nou   Sudija: Bjorn Kujpers

Barselona: Ter Štegen - Alba, Lengle, Pike, Dest - Pedri, Buskec, De Jong - Dembele, Mesi, Grizman

Pari Sen Žermen: Navas - Florenci, Markinjos, Kimpembe, Kurcava - Paredes, Gaj, Verati - Kin, Mbape, Ikardi. 

Veoma zanimljivo bilo je i u Budimpešti gde je Lajpcig "dočekao" Liverpul! Redsi su u katastrofalnoj formi stigli u Mađarsku, ali i takvi uspeli su da savladaju Bikove sa 2:0. 

Odluka o pobedniku pala je u pet minuta drugog poluvremena. Prvo je Sabice loše dodao loptu do Klostermana što je iskoristio Salah i savladao Gulaćija, da bi u kratkom roku i Mukiele kiksnuo što je kaznio Sadio Mane i postavio konačan rezultat. 

Lajcpig je bio opasniji u prvom poluvremenu, ali je Alison spasio gol Liverpula u tri navrata. Prvo je Olmo imao veliku šansu, da bi kasnije i Nkuku sjajno šutirao, ali je Brazilac večeras bio na vrhuncu zadatka. 

RB Lajpcig - Liverpul 0:2 (0:0)

Strelci: Salah 53, Mane 58

Stadion: Puškaš Arena  Sudija: Slavko Vinčić

RB Lajcpig: Gulaći - Anhelinjo, Upamekano, Klosterman, Mukiele - Kempl, Haidara, Sabicer - Adams, Olmo, Nkunku

Liverpul: Alison - Aleksander Arnold, Kabak, Henderson, Robertson, Alkantara, Vajnaldum, Džons - Salah, Firmino, Mane

Drugo poluvreme: 

90. minut - Kraj! Pari Sen Žermen savladao je Barselonu sa 4:1 na Kamp Nou, dok je Liverpul bio bolji od Lajpciga sa 2:0!

86. minut - GOOOOOOOOOL! Het-trik Kilijana Embapea protiv Barselone - 1:4!

82. minut - Opao je ritam utakmica u poslednjim minutima, Barselona dominira i juri zaostatak, a slična situacija je i na utakmici Lajpciga i Liverpula. 

74. minut - Nova šansa za Liverpul! Pokušao je Aleks Okslejd Čemberlejn, ali je njegov udarac otišao daleko pored gola. 

71. minut - GOOOOOOOOOOL! Moise Kin je strelac! Sjajno je Paredes centrirao iz slobodnog ucarca, a mladi Italijan je glavom savladao Ter Štegena - 1:3!

69. minut - Umalo Kilijan Embape da stigne od het-trika! Ponovo je Francuz imao veliku šansu, ali je Ter Štegen sjajno odreagovao. 

65. minut - GOOOOOOOOOL! Pari Sen Žermen preokreće u Barseloni! Stelac je ponovo Embape - 1:2!

58. minut - GOOOOOOOOL! Duplira Sadio Mane vođstvo Liverpula! Mukijele je loše procenio let lopte i pao preko njeg što je iskoristio Senegalac i savladao Gulaćija za 0:2!

57. minut - Srušio je Kimpembe Mesija u negzodnoj zoni, pokušao je Argentinac direktno iz slobodnog udarca, ali samo do živog zida!

53. minut - GOOOOOOOL! Liverpul vodi protiv Lajpciga strelac je Muhamed Salah nakon velike greške odbrane Lajpciga! Sabicer je katastrofalno vratio loptu ka Klostermanu, što je Egipćanin iskoristio - 0:1!

48. minut - Velika šansa za Lajpcig na startu drugog dela igre, Nkunku je dobro prošao i šutirao na gol Liverpula, ali je Alison sjajno odbranio - 0:0!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Iza nas je veoma zanimljivih 45 minuta! Na Kamp Nou videli smo dva gola, dok je na Puškaš Areni bilo veoma interesantno, ali za sada mreže miruju na utakmici Lajcpiga i Liverpula.

36. minut - Doveo je Roberto Firmino Liverpul u vođstvo pošto ga je uposlio Mane, ali je lopta izašla van terena, te je VAR poništio gol Redsa - 0:0!

32. minut - GOOOOOOOOOOL! Ekspresna reakcija Pari Sen Žermena! Kilijan Mbape izjednačuje - 1:1! Verati je sjajno proigrao Fracnuza u petercu, a Mbape je lako zakucao loptu iza leđa Ter Štegena.

28. minut - GOOOOOOOOOL! Siguran je Lionel Mesi sa bele tačke, Barselona vodi - 1:0!

27. minut - Nakon konsultacija sa VAR-om, potvrđena je Kujpersova odluka!

26. minut - Penal za Barselonu! Srušen je De Jong u šesnaestercu!

20. minut - Sada preti Pari Sen Žermen, Mbape je uposlio Ikardija, ali je Argentinac jako loše šutirao, ostaje 0:0 i na Nou Kampu! 

16. minut - Ogromna prilika za Barselonu, Pedri je sjajno pronašao Grizmana, ali je Kejlor Navas fantastično odreagovao - 0:0!

11. minut - Uzvraća Liverpul istom merom, Mane i Salah su "otvorili" kontru, ali je Upamekano dobro reagovao, od svega samo korner. 

Foto: Tanjug/AP

7. minut - Ogromna šansa za Lajpcig! Anhelinjo je lepo centrirao, a Dani Olmo šutirao glavom, ipak, Alison i stativa spasili su Liverpul, ostaje 0:0.

5. minut - Prva opasnost pred golom Barselone. Mauro Ikardi je lepo prošao po boku i uposlio Idrisa Gana Geja, ali je stameni vezista PSŽ-a loše šutirao. 

Foto: Tanjug/AP

1. minut - Utakmice su počele! Pari Sen Žermen kao što je očekivano bez Nejmara u Barseloni, dok Kuman može da računa na Đerara Pikea koji se vraća posle duge povrede. 

20:38 - Leo Mesi i Đerar Pike stigli su na Nou Kamp!

 

 

20:26 - Mladi fudbaler Lajcpiga Tajler Adams večeras prvi put startuje u Ligi šampiona protiv Liverpula.

 

 

20:17 - Liverpul je stigao na Puškaš Arenu u Budimpešti gde će igrati prvi duel osminefinala Lige šampiona protiv Lajpciga. 

 

 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmica osmine finala Lige šampiona između! Sve detalje sa mečeva Barselone i Pari Sen Žermena, kao i Lajpciga i Liverpula možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAVIJAČI ŠIROM SVETA BROJE SATE DO POČETKA SPEKTAKLA! Mesi ili Mbape? Koliko može Klopova četa protiv Lajpciga?
Fudbal

NAVIJAČI ŠIROM SVETA BROJE SATE DO POČETKA SPEKTAKLA! Mesi ili Mbape? Koliko može Klopova četa protiv Lajpciga?

Oni koji su pre par meseci verovali da Liverpul može do sedme titule prvaka Evrope, nisu više preveliki optimisti. Slaba izdanja u Premijer ligi pokazali su da Liverpul nije ni bleda senka tima iz prošle sezone. Barsa definitivno ne liči na onu silnu ekipu na kakvu smo navikli nekih ranijih godina, ali je bljesnula u minulom kolu. PSŽ i Lajpcig imaju čemu da se nadaju u ovim mečevima...

16.02.2021

17:34

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija