• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

17:26

GORI MILANOV TVITER! Šampionskom objavom se setili poslednjeg dolaska u Beograd /VIDEO/

Fudbal

GORI MILANOV TVITER! Šampionskom objavom se setili poslednjeg dolaska u Beograd /VIDEO/

Podeli vest

Crvena zvezda i Milan večeras od 18.55 igraju prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope, a italijanski velikan se prisetio prethodnog okršaja na "Marakani"

Bilo je to u leto 2006. godine, kada su "rosoneri" posle Kalčopolija dobili dozvolu UEFA da učestvuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Žreb je u poslednjem kolu kvalifikacija spojio baš Zvezdu i Milan, a prvi meč se igrao u Italiji gde su domaćini slavili minimalnim rezultatom.

Dve nedelje kasnije je bilo vreme za revanš na "Marakani", a u rom meču je Milan pobedio sa 2:1 i tako počeo put ka poslednjoj tituli prvaka Evrope.

- Poslednji put kad smo igrali s njima u Beogradu... Svi se sećamo kako se ta sezona u Ligi šampiona završila - piše na Milanovom Tviteru, uz emotikon pehara.

Golove za Milan su tada postigli Filipo Inzagi i Klarens Sedorf, dok je strelac za Zvezdu bio Dušan Đokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija