• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2021

17:33

SRBI RAZBILI PRVAKA EVROPE I SVETA! Kostić i Jović nadigrali Bajern! /VIDEO/

Fudbal

SRBI RAZBILI PRVAKA EVROPE I SVETA! Kostić i Jović nadigrali Bajern! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta savladali su Bajern sa 2:1 (2:0) u 22. kolu Bundeslige

Ajntrahte je uz Mančester siti tim u najboljoj formi u ovom trenutku! Četa Adija Hitera nadigrala je na svom terenu šampiona sveta i Evrope Bajern Minhen sa 2:1 (2:0) bez najboljeg igrača tima ove sezone Andre Silve. 

Poveo je Frankfurt preko Kamade u 12. minutu posle fantastične asistencije Filipa Kostića, da bi Armin Junes u 31. prelepim golom u malu mrežu savladao Manuela Noera. 

Bajern je bio direktniji rival u drugom poluvremenu, Leon Gorecka ušao je na teren odmah posle pauze, ali ni to nije pomoglo Bavarcima da izbegnu poraz na Dojče Bank Parku. Uspeo je Robert Levandovski u 53. minutu da smanji zaostatak svog tima, ali ne i da poptuno preokrene meč. 

Utakmicu je obeležio i nepažljiv start Niklasa Zulea u 66. minutu kada je udario Luku Jovića i razbio glavu srpskom napadaču koji nije mogao da nastavi utakmicu. 

Sjajne partije Borusije Mehengladbaha u Ligi šampiona ostavile su traga na tim Marka Rozea. Menš u Bundesligi nikako ne uspeva da pronađe prepoznatljivu formu, a danas je usledio novi kiks. Mengengladbah je poražen na svom terenu od fenjeraša Majnca sa 2:1 (1:1). Poveli su gosti preko Onisiva u 10. minutu, Lars Štindl je poravnao u 26. minutu. 

Zebre su bile bolji rival u drugom poluvremenu, ali je Majnc strpljivo čekao svoju šansu i dočekao je u 86. minutu. Kevin Štoger je savladao Jana Zomera i značajno povećao šanse svog tima za opstanak u Bundesligi.  

Fudbaleri Union Berlina prekinuli su niz utakmica bez pobede pošto su u gostima savladali Frajburg sa 1:0 (0:0). Jedini gol na stadionu Švarcvald postigao je Promel u 64. minutu. 

Nastavlja Štutgart sa sjajnim partijama u Bundesligi! "Švabe" su u 22. kolu u gostima savladali Keln sa 1:0 (0:0) golom Saše Kalajdžića u 49. minutu. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

BUNDESLIGA - 22. KOLO

Petak

Bilefeld - Volfzburg 0:3 (0:1)
Stefen 29, 47, Arnold 55

Subota

Ajntraht - Bajern 2:1 (2:0)
Kamada 12, Junes 31 - Levandovski 53

Frajburg - Union Berlin 0:1 (0:0)
Premel 64

Keln - Štutgart 0:1 (0:0)
Kalajdžić 49

Menhengladbah - Majnc 1:2 (1:1)
Štindl 26 - Onisivo 10, Šteger 86

18:30 Šalke - Dortmund 

Nedelja

13:30 Augzburg - Leverkuzen

15:30 Herta - RB Lajpcig 

18:00 Hofenhajm - Verder


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija