• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

08:38

UBIŠE NAS GLUPOSTI! Naši igrači godinama prave neshvatljive greške! /VIDEO/

Fudbal

UBIŠE NAS GLUPOSTI! Naši igrači godinama prave neshvatljive greške! /VIDEO/

Podeli vest

Neverovatni propusti Marka Gobeljića koštali su Zvezdu prolaska dalje protiv Milana, a slične kikseve sa užasnim posledicama pravili su i igrači Partizana, kao i reprezentacije Srbije

Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić poslednji je u nizu srpskih fudbalera koji su neshvatljivim greškama odveli svoje ekipe u propast! Defanzivac crveno-belih u četvrtak je protiv Milana (1:1) napravio penal, promašio zicer i dobio crveni karton.

Beograđani su zbog toga propustili priliku da naprave senzaciju i eliminišu "rosonere" u šesnaestini finala Lige Evrope. Kad se na to doda da je i Milan Rodić u prvom meču isključen u 77. minutu, jasno je zbog čega su navijači Zvezde ujedno ponosni na svoj tim i razočarani zbog neshvatljivih gluposti njihovih miljenika.

Nažalost, neobjašnjive kardinalne greške postale su zaštitni znak naših klubova i reprezentacije u proteklih deset i više godina. Informer vam predstavlja najgluplje kikseve naših fudbalera koji su unazadili srpski fudbal.

ALEKSANDAR LUKOVIĆ I ZDRAVKO KUZMANOVIĆ
2010. Svetsko prvenstvo
Srbija - Gana 0:1
Počelo je crvenim kartonom Aleksandra Lukovića u 74. minutu, i to na centru igrališta u borbi za loptu koja je visoko preletela i njega i njegovog rivala. Konačan udarac Srbiji zadao je Zdravko Kuzmanović, pošto je ispruženom rukom udario loptu u svom kaznenom prostoru u 84. minutu. Gana je iz penala došla do pobede.

STEFAN BABOVIĆ
2011/12. Kvalifikacije za Ligu šampiona
Genk - Partizan 2:1
Stefan Babović je u 48. minutu dobio drugi žuti karton zbog pogibljenog starta na 30 metara od protivničkog gola uz aut-liniju, a pri rezultatu 0:0. Partizan je prethodno od 32. minuta imao igrača više, ali na kraju je poražen.

ALEKSANDAR MILJKOVIĆ
2011/12. Kvalifikacije za Ligu šampiona
Partizan - Genk 1:1
Poveo je Partizan u revanšu i imao u rukama prolazak u plej-of, ali je onda u 56. minutu Aleksandar Miljković rukom u šesnaestercu udario loptu koja je već odlazila u gol-aut. Genk je realizovao penal i sa 1:1 prošao dalje.

MAKSIMOVIĆ I BAJKOVIĆ
2012/13. Plej-of Lige Evrope
Bordo - Crvena zvezda 3:2
Posle 0:0 u Beogradu, Zvezda je u gostima protiv Bordoa stigla do 2:2 u 84. minutu i bila nadomak grupne faze. Igrala se nadoknada vremena kad je Maksimović ispred šesnaesterca promašio loptu, a golman Bajković potom faulirao protivničkog igrača koji se kretao ka korneru i leđima bio okrenut golu. Bordo je realizovao penal za 3:2.

BRANISLAV TRAJKOVIĆ
2014/15. Kvalifikacije za Ligu šampiona
Partizan - Ludogorec 2:2
Prvi meč u Bugarskoj završen je 0:0. Partizan je u Beogradu gubio 2:0, pa stigao do 2:2 u 35. minutu. Trenutak odluke dogodio se u 41. minutu, kad je štoper Branislav Trajković bez ikakve potrebe lupio šamar Romanu Bezjaku i dobio direktan crveni. Ostalo je 2:2.

MARKO JEVTOVIĆ
2015/16. Kvalifikacije za Ligu šampiona
BATE - Partizan 1:0
Marko Jevtović u nadoknadi prvog poluvremena na protivničkoj polovini napravio je faul za drugi žuti karton, iako je protivnički fudbaler bio okružen trojicom igrača Partizana.


GELOR KANGA
2017/18. Kvalifikacije za Ligu šampiona
Crvena zvezda - Ludogorec 2:4
Posle 2:2 u Razgradu, očekivalo se da će Zvezda kod kuće eliminisati Bugare. Ludogorec je na poluvremenu vodio 2:1, ali je u 44. minutu štoper Plastun dobio crveni karton. A onda je na putu ka svlačionici Gelor Kanga bez razloga gurnuo protivničkog igrača i zaradio isključenje. Meč je završen 2:2, a Ludogorec je u produžetku slomio crveno-bele.

OGNJEN OŽEGOVIĆ
2017/18. Grupna faza Lige Evrope
Partizan - Dinamo Kijev 2:3
Partizan je vodio na poluvremenu 2:0, a preokret Kijevljana počeo je u 54. minutu. Izveli su slobodan udarac, a napadač crno-belih Ognjen Ožegović u živom zidu je visoko podigao ruku i skrivio penal iz kojeg je Dinamo došao do prvog gola.

ŽANDER
2020/21. Grupna faza Lige šampiona
Olimpijakos - Crvena zvezda 1:0
Crveno-belima je u poslednjem kolu i remi bio dovoljan da obezbede plasman u Ligu Evrope na proleće. Defanzivac Žander je napravio neviđenu glupost i rukom igrao u šesnaestercu, a Olimpijakos je iz penala u 87. minutu izborio prolazak dalje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Zato što naši igrači ne shvataju suštinu ozbiljnosti za šta igraju da mora da razmisli da je potrebna koncetracija volja i ljubav za nečemu a ne samo da se zove da je tu. Napune džepove sa lovom i boli me ona stvar za svacime jednostavno ovakvi da sam vlasnik Zvezde nebi vise zaigrali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija